Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 21.02.11, 17:27
Orangepuff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Orangepuff
V.I.P.
 
Kaydolma: 05.12.09
Kadın - 28
Mesajlar: 15.128
Teşekkürler: 432
Üyeye 1.349 kez teşekkür edildi
Yeni Supernatural'da Bu Hafta Neler Olacak...

Bu hafta 'Mannequin 3: The Reckoning' bölümüyle The CW ekranlarına gelen Supernatural yeni bölümüyle 25 Şubat Cuma günü devam edecek. Yeni bölümün ismi ise 'The French Mistake' olacak.

Bölümün yönetmenliğini daha önce on bir kez Supernatural dizisi bölümlerinde yönetmenlik koltuğuna oturmuş olan Charles Beeson yaptı. Yeni bölüm için yayınlanan fragman, sneak peek ve kareleri yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Yeni bölümde nelerle karşılaşacağız: Bu bölümde Sam ve Dean Winchester'i paralel evrende göreceğiz. Raphael'in saldırıya geçmesi sonrasında Balthazar, kardeşleri koruma çabasıyla onları alternatif evrene gönderecektir. Alternatif evrende her iki kardeş Supernatural adlı bir dizide rol almakta ve Jared Padalecki ile Jensen Ackles isimlerini taşımaktadırlar. Winchester kardeşler gördükleri karşısında oldukça şaşkındırlar çünkü Sam paralel evrende Ruby ile evlidir. Castiel ise Misha Collins isminde oldukça neşeli bir aktördür. (Dördüncü sezonda Ruby olarak karşımıza çıkan Genevieve Cortese gerçek hayatta da Jared Padalecki'nin eşidir. Paralel evrende diğer bir deyişle oyuncuların gerçek yaşamı yansıtılmış olacak.) Kısacası bizleri oldukça ilginç ve bir o kadar eğlenceli bir Supernatural bölümü bekliyor.
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler:
Sponsor