Tekil Mesaj gösterimi
  #67 (permalink)  
Alt 13.01.11, 00:51
The-Killer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
The-Killer
Ergen Baykuş
 
Kaydolma: 09.04.10
Erkek
Mesajlar: 324
Teşekkürler: 14
Üyeye 372 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: İstimna Günah mıdır? (Masturbasyon)

ya arkadaşım siz mezheblere hadislere ne takılıyorsunuz. Allah herşeyi kur-an da açıklamış. açıklanmayan şeylerinde affedildiğini yazmış.

Ey iman edenler! Size açıklandığında hoşunuza gitmeyecek şeyleri sormayın. Kuran indirildiği zaman sorarsanız size açıklanır. Allah onları affetmiştir. Allah bağışlayıcıdır, yumuşak davranandır.

5- Maide Suresi 101

şimdi bu ayet ışığında bakılırsa kur-an'damastürbasyonda bahsediliyor mu? hayır. Kuran’da cinsellikle ilgili haramlar açıklanmıştır. Örneğin zina, homoseksüellik, lezbiyenlik haramdır. Mastürbasyon hakkında Kuran’da bir yasak geçmez. Demek ki dileyen erkekler de, kadınlar da mastürbasyon yapabilir.

bunun dışını inkar edenler kur-an'ı eksik gibi gözterip emevilerin uydurduğu mezheblerle hadislerle dini tamamladıklarını sananlara ne deyim bilmiyorum. Allah ıslah etsin.

gelelim mastürbasyon sonrası güsul gerekirmi. maide suresi 6. ve niha suresi 43. surelere bakılırsa guslun sadece kadınlarla olan ilişkide gerektiğini yok meni çıkarsa yok vezi çıkarsa gibi hiçbir ayetin olmadığı bunların sonradan getirildiği anlaşılır.

kur-an tam ve eksiksiz inmiştir, haramları ve helalleri öğrenmek için hadislere hocaların ne dediğine bakmaya gerek yok. Allah (c.c) herşeyi kur-an da açıklamış. boş bırakılan herşeyinde serbest olduğunu afedildiğini yazmış herşey bu kadar açıkken başka yoruma gerek yok diye düşünüyoum. gerçek kur-an daki dini öğrenmek isteyenler ve kafalarında sorun olanlar için bu linki önerebilirim.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
Alıntı ile Cevapla