Tekil Mesaj gösterimi
  #4 (permalink)  
Alt 18.09.10, 18:48
İtachi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
İtachi
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 18.09.10
Erkek
Mesajlar: 18
Teşekkürler: 1
Üyeye 1 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Spartacus: Blood and Sand

Gladyatörlerin dünyası Roma İmparatorluğunun Cumhuriyetle yönetildiği dönemde sosyal hayatın önemli bir parçası olmuştur. En acımasız savaşçıların en büyük arenaya çıkmak için birbirlerini ezdikleri kanlı-destansı öyküler olmuştur. Spartacus: Blood and Sand filmi bu Gladyatörlerden en büyüğü ve ünlüsü Spartacus’un hayatına yeni bir açıdan bakmaktadır.
Spartacus: Blood and Sand M.Ö. 73 yılında Gladyatör olarak savaştırıldıkları Roma’dan, Spartacus’un önderliğinde kaçan bir grup kölenin, daha sonra 120.000 köleden oluşan dev gibi bir ordu kurmasını ve Roma İmparatorluğuna defalarca mağlubiyet tattırmasını anlatmaktadır.

Avustralya asıllı yıldız Andy Whitfield efsanevi lider ve gladyatör Spartacus’a dizide can verecektir. Xena dizisinden tanıdığımız Lucy Lawless ve Mummy serilerinden bildiğimiz usta oyuncu John Hannah da dizinin ağır toplarından. John Hannah “Ludus”(Gladiator Okulu) sahibi Batiatus‘u oynamaktadır, Lucy Lawless ise onun eşi Lucretia‘yı oynar. Bu çift maddi açıdan zor günler geçirmektedir ve köleliğe düşen Spartacus’u satın alıp onun yiğitliğinin tekrardan kendilerinin mevkisini yücelteceğini ummaktadırlar. 'ALıntıdır.'
Alıntı ile Cevapla