Tekil Mesaj gösterimi
  #16 (permalink)  
Alt 16.09.10, 17:42
darkworld - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
darkworld
Uzman Baykuş
 
Kaydolma: 12.02.10
Erkek - 34
Mesajlar: 946
Teşekkürler: 43
Üyeye 112 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Ölünce insanlara nolacak?

izmyr demiş ki:
- yazdığın özel mesaja yanıttır.





Selam kardeşim

1) Zikir konusundaki yazıda gerekli açıklama var. Tasavvufun içinde bulunmuşluğum vardır, inan zikir hakkında boş sallamıyor, çok şey biliyorum. Ayrıca doğu dinlerindeki mantra vs. gibi şeyleri araştır. Bakalım zikir ile aralarında bir fark görebilecek misin? Tasavvuf'un nereden çıkıp geldiğini araştırsan daha iyi olur.


2) Hadislere inanmadığımı nereden çıkardın? Kuran ile çelişmeyen hadislere inanırım. Kuran ile çelişen hadislerin doğru olması sana mantıklı geliyor mu? Allah başka telden elçisi yani peygamberi başka telden mi çalar sence?


3) Kuran'ın muhkem ayetleri vardır. Yani açık ve net. Herkesin hemfikir olduğu ayetlerdir bunlar. İslamı anlamak için bu ayetler yeterli. Allah Kuran'ın tamamlanmış ve eksiksiz bir kitap olduğunu söylemiş bizzat içinde. Onun sözüne mi inanalım sana mı?

Sonuç olarak ben doğruyu söylediğimi savunmuyorum. Benim söylediklerimi aç kitaptan kontrol et, bana yanlış olduğunu göster. Sana minnettar kalırım. benim bir şey araştırırken yaptığım gibi. Falanca hoca diyor diye kimsenin lafına inanmam ben açar araştırırım.

Özel mesajına özel mesaj olarak yanıt veremedim kusura bakma. Çünkü 50 mesajı doldurmadan gönderemiyormuşum.
ben sadece gülüyorum iyi devam et bakalım zekana fazla güvenme herşeyin tek sahibi var bir gün dönüş var ona o zaman o sorar ben aradan çıktım ben sadece senin halini farkettim insanları zeka denilen saçamalık kandırmaya çalışıyosun müslüman teslim olmuş kişi demektir unutma
Alıntı ile Cevapla