Tekil Mesaj gösterimi
  #10 (permalink)  
Alt 15.09.10, 23:07
izmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
izmyr
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 14.09.10
Erkek
Mesajlar: 41
Teşekkürler: 12
Üyeye 2 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Kıyamet kopmadan önce görecekleriniz

isminden belliymiş ne kadar uydurma bir kitap olduğu.

Peygamberlerin mucizeleri olmaz, Allah'ın mucizeleri olur. Peygamberler Süpermen değil yalnızca aracıdır. Kuran'ı açıp baktığınızda da bunu görürsünüz.

Örneğin Musa peygamber Asa'sı ile denizi ikiye yardı denmez çünkü onun iradesi yoktur bu olayda. Musa peygamber plan program yapıp da "şu kızıldeniz kenarına kadar gidelim, orada zaten asamı suya dokundurup denizi yararım da geçiveririz" gibi bir düşünce içine girmemiş, Allah'dan gelen emirleri uygulamıştır. Son ana kadar yani ona asa ile suya dokun denilene kadar da ne olacağını bilmemektedir. Bu Kuran'da açıkça görülmektedir.

Peygamberler süpermen değil bizim gibi insanlardır. Bunlar süpermen gibi gösterdikleri peygamber anlayışı üzerinden nemalanmaya çalışan alimcik takımının uydurmalarıdır.


Sonuç olarak peygamberimizin bir insan olduğu ve gayb (bilinmeyen) bilgisi olmadığı Kuran'da açıkça yazmaktadır. Kıyamet alametleri de gayb kapsamına girer. Peygamberimizin gayb ile ilgili bildikleri vahiy (Kuran) ile sınırlıdır. Kuran'da da bir kaç gaybi haber mevcuttur. Geri kalanlar şüphesiz uydurmadır.
Alıntı ile Cevapla