Tekil Mesaj gösterimi
  #12 (permalink)  
Alt 07.09.10, 23:48
jjjensen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
jjjensen
bi rain
 
Kaydolma: 28.10.09
Kadın
Mesajlar: 4.924
Teşekkürler: 549
Üyeye 526 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Ateşle Oynayan Kız - Stieg Larsson

asusa70 demiş ki:
- Bakınız, hemen üzerimdeki satırlarda sitenizin sorgulanma kriterleri var. Şöyle:
[COLOR="Red"]"Konuya Ait Popüler Kelimeler
ateşle oynayan kız indir roman oynayan kadınlar ateşle oynayan kiz indir ateşle oynayan kız filmi ateşle oynayan kız film ateşle oynayan kadın ateşle oynayan kız filmi indir ateşle oynayan kız e book ateşle oynayan kız e book indir ateşle oynayan kız indir oku ateşle oynayan kız kitap indir ateşle oynayan kadın roman ateşle oynayan kız stieg larsson indir atesle oynayan kadın stieg larsson indir"[/COLOR


Eğer kitaplar satın alınıp olunmak için yazılıyorlarsa, Google'a yüklenen "e-kitap indir" sorgularına atlamayınız lütfen. Forumunuzun hit alması için daha etik yollar benimsemenizi öneririm. Kendimi aptal hissetmeme neden oldunuz.
Ayrıca belirtmeliyim ki, 3,000'in üzerinde kitaptan oluşan kişisel kütüphanemde best-seller romanlara pek yer vermiyorum. Bence bu tür kitaplar harcıalem edebiyat türünden olup, kitaplığa koymaya değmez, ama indirilip okunabilirler pekala da.
forum zaten 10 numara. senin kitaplığın benim kitaplığımı ezip geçmiş bu arada. benim 70 e yakın kitabım var kitaplığımda bir o kadarı da arkadaşlada.. kitaplığınıza zaten hiç koymayın mazallah diğer kitaplarınız kanser olur. internetten okumaya gelince 3000 kitabı olan birine hiç yakışmıyor. kitap dediğin sayfa çevrile çevrile okunur. kitap , o müthiş kokusuyla okunur....

asusa70 demiş ki:
- Söylemeye çalıştığım şey, bir önceki mesajımda açıkça ve kırmızıca kendini anlatıyor zaten. Bence bir daha yukarıdaki arama kriterlerine bir göz atın. Madem emek hırsızlığına bu kadar duyarlısınız, o halde "ateşle oynayan kız e-kitap indir" sorgusunun muhatabı olmamalısınız. Velev ki, "emek hırsızlarına" kısa yoldan bir ders verme peşinde olmayasınız.
Öte yandan, S. Larsson ölmüş gitmiş bir adamcağız. Kitaplarından elde edilen gelir üzerine babası, erkek kardeşi ve sevgilisi birbirlerine girmiş durumdalar. Bu leş kargalarına mı para kazandıracağız yani?

Not: "cüzzi" değil, "cüz'i" demelisiniz ey okur.
o linki bize muhattap koyan sensin farkında mısın?
sen insanları özel hayatları konusunda yargılayarak birşeyler elde etmeye çalışacaksan senden şüphe ederim kusura bakma ama.o okuduğun kitapları at çöpe gitsin.

love_jensen demiş ki:
- kitaplar indirilmez , alınıp okunur bu yüzden adı kitap . . .

Necla Abla çok teşekkürler en kısa zamanda 'ejderha dövmeli kızı' bitirip bunu alıcam
görüşlerin için ben de teşekkür ederim....

Bu mesaj; jjjensen tarafından '07.09.10 - 23:53' tarihinde değiştirildi. Sebep: Üst üste birden fazla mesaj yazamazsınız.
Alıntı ile Cevapla