Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 28.08.10, 18:47
love_jensen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
love_jensen
Profesör Baykuş
 
Kaydolma: 19.04.10
Kadın - 31
Mesajlar: 2.304
Teşekkürler: 169
Üyeye 248 kez teşekkür edildi
Standart Fatmagül'ün Suçu Ne ?

Kanal D'nin yeni dizisi Fatmagülün Suçu Ne çok yakında ekrana gelecek. Dizinin tanıtım filmi ise ekranda dönmeye başladı.

Tanıtımı izleyenler Beren Saat'in sesiyle adeta büyülendi. Beren Saat daha önce Yeni Türkü'nün seslendirdiği Ege yöresine ait "Gel Gel Kayıkçı" türküsünü çıplak sesle söylemiş. Beren'in duru sesiyle bütünleşen tanıtım filmi, internette izlenme rekoru kırıyor.


Kanal D'nin yeni yayın döneminde iddialı projeleri arasında yeralan ve başrollerini Beren Saat ile Engin Akyürek'in paylaştığı Fatmagülün suçu ne dizisinin ekibi, İzmir'in Çeşme İlçesi'ne geldi.Beren Saat'in 6 yıl önce keşfedilmesini sağlayan 'Türkiye'nin Yıldızları' programında birlikte yarıştığı Engin Akyürek ile başrolünü oynadığı dizide, kendisine tecavüz eden 4 gençten biriyle evlendirilen Fatmagülün dramı ekrana taşınacak. Yeni yayın döneminde Aşk-ı Memnu'nun yerine perşembe akşamları yayınlanacak dizinin çekimleri başlamadan önce oyuncular 2 gün psikolojik destek aldı.

Hilal Saral'ın yönettiği dizinin çekimleri İstanbul'dan sonra Urla'da devam edecek. 1986'da Vedat Türkali'nin senaryosundan Süreyya Duru'nun çektiği aynı adlı filmde Fatmagülü Hülya Avşar, Kerim rolünü ise Aytaç Arman canlandırmıştı. Dizideki rollerin psikolojik ağırlığı nedeniyle motivasyonlarının yüksek tutulması için Çeşme'de otel araştıran yetkililer, çekim süresince Ilıca Hotel'de konaklamaya karar verdi.


UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

Bu mesaj; love_jensen tarafından '28.08.10 - 18:48' tarihinde değiştirildi. Sebep: Üst üste birden fazla mesaj yazamazsınız.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor