Tekil Mesaj gösterimi
  #33 (permalink)  
Alt 21.08.10, 13:19
kasvet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
kasvet
red
 
Kaydolma: 10.01.07
Erkek - 34
Mesajlar: 6.935
Teşekkürler: 260
Üyeye 945 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: 12 Eylül Referandumu ...

gonzales demiş ki:
- ne yani anadolu kadınlarımız cahil mi??? yazık...savaştan bahsetmişsin, askerlere silah götüren o ''cahil!'' kadınlarımız.....yazık gençliğe...
Dostum olayı başka yere çekmenin olayı yok şimdi, silah götürmek, savaşmak, zaferler, bunlar Atatürk sayesinde olan şeyler ya da bunlar fedakarlık, bunların eğitimle, anayasayı bilmekle ne ilgisi var ben diger sorularıma cevap arıyorum, Tayyip gibi birinin desteklediği ama milletide kandırıp peşinden süreklediği şu anayasa değişikliği diyorum, ne kadını ne cahili, bu ülkede herkes cahil, kimse ne nedir diye bilmez, ordan biri der darbe anayasası daha mı iyi diye, aaa haklı deyip onun peşinden milyonlar sürüklenir, ben mhpli, chpli ya da o diger parti bozuntularından değilim, ben geleceğimi, devletimi, kardeşimi, arkadaşlarımı düşünüyorum, bunun için hayır diyorum ... !

mhmt16 demiş ki:
- akp'nin "bakın ne kadar iyi ne kadar yararlı şeyler getiriyoruz" deyipte araya bir şeyler sıkıştırdığını hissedebiliyorum. ama daha tam olarak anlayabilmiş değilim. bu hsyk ve anayasa mahk. değişiklikler onlara ne gibi bir çıkar sağlıyor. gerçekten bunun farkında olan bir arkadaş açıklarsa sevinirim.
Bir öğrenci olarak okul başkanısın, sonuçta seni okuldaki öğrenciler seçiyor, ama bağlı olduğun kurum okul ve müdür, yani Anayasa Mahkemesi, öğrencilerin isteklerinden, ricalarından yapabildiklerini yerine getiriyorsun, yapmak isteyipte yetkini aşanlarıda Anayasa Mahkemesine danışarak yapıyorsun, yanlış birşey yaptığında da seni yine aynı mahkeme yargılıyor, ama bu öğrenci daha rahat hareket etmesi, kendi arkadaş çevresinin rahat olmaları için, müdürünü, yani anayasa mahkemesini kendi yetkisi altına almaya çalışıyor, bunun içinde diğer öğrencilere: ''Arkadaşlar bugüne kadar dersler 40-45 dk olarak görüyorduk ama bu değişiklikle kendi ders saatlerimiz kendimiz düzenleyeceğiz, çok ders çalışıpta iyi not almak yerine az çalışarak iyi not alacağız, 4ten aşağıya not olmuyacak gibi maddeler koyuyorlar, bu iyi gibi, buna aa çok iyiymiş diyen o tembel insanlarımızı görmüşündür, hayatında hep 1 alan insanları böylede güzel kandırır işte o okul başkanı, çalışkan insanların, ders saatlerini etkileyip onlarıda devre dışı bırakır o okul başkanı, yani okul tam kendi isteği gibi yapar, sonuçta onu yargılayan bi kurum yoktur, onun yetkisinin üstü yetki yoktur, dediği emir olur ...
Ama senin okulun öylemi HAYIR, benim okulum öylemi HAYIR, ya da başka okullarda böyle bir uygulama var mı HAYIR, ee neden bu okulda böyle birşey olsun, o zaman ona da HAYIR ... !

Bu mesaj; kasvet tarafından '21.08.10 - 13:30' tarihinde değiştirildi. Sebep: Üst üste birden fazla mesaj yazamazsınız.
Alıntı ile Cevapla