Tekil Mesaj gösterimi
  #15 (permalink)  
Alt 15.07.10, 13:24
Saltukhann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Saltukhann
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 18.04.10
Erkek
Mesajlar: 30
Teşekkürler: 1
Üyeye 2 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Atatürk aleyhine işlenen suçlara ilişkin yasa

ferdere07 demiş ki:
- Teşekkürler paylaşım için gzl bi konuya değinmişsin ama bence az yaa 1yıldan 5 yıla kadar bence en az mühebbet olmalı
Bence 1-5 yıl bile çok . Adamı ilahlaştırmayın ! En nefret ettiğim şey . Kim olursa olsun bir adamın yaptıklarına saygı duymak başka her tarafa heykelini yapip Tanrıdan bahsedermiş gibi adamdan bahsetmek başka . . ! Nasıl olurda Tüm türk milletine türk tarihindeki herkese küfür etmek suç olmazken atatürke hakaret suç olur !
"MADDE 301. - (1) Türklüğü, Cumhuriyeti veya Türkiye Büyük Millet Meclisini alenen aşağılayan kişi, altı aydan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(2) Türkiye Cumhuriyeti Hükûmetini, Devletin yargı organlarını, askeri veya emniyet teşkilatını alenen aşağılayan kişi, altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. "
Kaldırıldı ama sözde atatürkçülerin sesi çıkmaz. Atatürke küfür eddiklerinde hatırlarlar atatürkçü olduklarını . Atatürkçülük içki içmek midir ?Atatürkçülük karından boşanmak mıdır ? Atatürk bir insan mıdır fikir midir ? Atatürkçü düşünce derneklerinin sıradan bir bardan ne farkı var ? Atatürkü düşünerek mi içiyorlar ?Atatürkçülük sadece laiklikmidir ? Laiklik ateistlikmidir ? Bir hata yaparken atatürkte yapmıştı demek hatayı küçültür mü ?

Atatürkçüyüm diyenlerin kaç tanesi nutuğu okudu acaba ? Sanki ülkemizin tek sorunu atatürke hakaretmiş yok yobazmış yok şuymuş buymuş . Çanakkalede ki seit onbaşı oyuncaklarına kadar çin malı . Bindiğimiz araba alman malı . Doğuyu resmen bölmeye çalışıyorlar . Ekonomimiz yerlerde sürünüyor böyle tarihi olan bir millet hâlâ dünya da gelişmiş bir ülke sayılmıyor. Sanai devrimini bile tamamlayamadığımız için bilim devrimine katılamıyoruz zaten öyle bir amacımızda ulusal amaçlarda . Yok ama bizim tek tartışlığımız şey . Bu atatürke hakaret etti. Bu baş örtüsü takıyor,Bu takmıyor,Bu içkici,Bu Kominist, Bu ateist bırakın bu işleri . 2 tür insan vardır bu ülke için çalışan bu ülkeyi yıkmak için çalışan . İnsanlara yapıştırdığınız her etiket bir bölünme her bölünme bir zayıflamadır.

Bu mesaj; Saltukhann tarafından '15.07.10 - 13:33' tarihinde değiştirildi.
Alıntı ile Cevapla