Tekil Mesaj gösterimi
  #53 (permalink)  
Alt 01.07.10, 22:16
NoMaD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
NoMaD
Uzman Baykuş
 
Kaydolma: 25.07.09
Erkek
Mesajlar: 739
Teşekkürler: 283
Üyeye 162 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: KeLBaYKuŞ Forum'dan Uzaklaştırılanlar

Hem bireysellikten laf edip hem de karakterime laf etmekle ve daha önceleri de içine düşmüş olduğun onlarca çelişkinle zaten kendinin nasıl bir zeka seviyesinde olduğunu bayadır belli ediyorsun sonduraq kardeşim.

Amacım doğrudan kişilerin karakterlerini eleştirmek aşağılamak, forum içinde kargaşa çıkartmak olsaydı hem burada tutulmazdım fazla hem de bunu yapabileceğim yüzlerce yerden bir tanesine gider içimi boşaltır tekrar işime bakardım.

Laf bilmeyip laf söylediğini sanan kişiler ya delidir ya da çocuktur değerli kardeşim

Susmaya kesin karar verildiğin zaman haber ver ben de kesin susarım şüphen olmasın.


Nicotinal demiş ki:
- Sondurak kardeşim bilgilendirme açısından yazıyorum bu mesajı sübyan kötü bişey değildir sabi sübyan deriz ya henüz günah işlemeyen veya aklı ermeyen çoluğa çombalağa söylenen yanlış bilmiyorsam arapça bir kelimedir.Forumda kullanılması halinde nahoş olacak kısmı ise sonuna -cı takısı getirilmesi halinde vuku bulur
"sübyancı" ağır kaçtığı için "sübyan" genel itibariyle forum içi yazışmalarda biraz daha hafif geliyor tam anlamını bilmeyenler için. Ancak anlamını az biraz bilen kimselerin olması güzel birşey. Gerçi tam kastettiğim ya da anlaşılan o değil, belki de yine sondaki o "cı" ekinin eksikliğinden kaynaklanıyordur. Tam anlamıyla sübyancı: küçük yaşlarda büyükler gibi davranmaya çalışan ancak hiç bir şeye aklı ermediği için sadece boşa hırgür çıkaran küçük kimselerdir.

Bu mesaj; NoMaD tarafından '01.07.10 - 22:25' tarihinde değiştirildi.