Tekil Mesaj gösterimi
  #34 (permalink)  
Alt 01.07.10, 05:33
HarektOrdusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
HarektOrdusu
Profesör Baykuş
 
Kaydolma: 14.11.09
Erkek - 14
Mesajlar: 2.127
Teşekkürler: 376
Üyeye 306 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Fettullah Gülen hacı değildir???

NoMaD demiş ki:
- 2.si Fethullah gülen konusuna gelince de onun olumlu ya da olumsuz tarafta olduğunu saptamak yine az biraz ayırt edebilmeye kalıyor. CIA kampında günlerini geçiren, belli teklifler yoluyla dış ülkelerle anlaşma yapan, evet hacca hiç gitmemiş biri, dindeki en önemli koşullardan biri olan ama hiç evlenmemiş birisi eğer hala insanımız tarafından hoca olarak görülüyorsa, diyecek söz yok.
Esad; 1. maddeye ekleyecek bir şeyim yok, gerçektende anlatmak isteyipte yazmaya üşendiklerimi iyi özetlemişsin. Gerçekten de halkımız çaresizlikten çocuklarını bu insanların eline teslim ediyorlar.

Gelgelelim 2. maddeye, Fettullah Paşa'ya halkımız tarafından hoca olarak görülüyorsa demişsin. Ben halkımızn kendi akılları ve iradeleriyle böyle bir sonuca vardıkları kanısnda değilim, tamamen yandaş veya doğrudan paralı medya tarafından öyle gösrterildiği kanaatindeyim. Bugün Türk medyasının büyük çocğunluğu bazı insanların elinde ve etkisinde. Dolaysıyla da onlar ne isterse nasıl isterse, bizim insanımızla bazı geçekler değiştirilerek gösteriliyor.
Örneğin fetoş dediğimiz canlı organizmanın bugün Türkiye'de günlük 800.000 satılan(!) gazetesi bulunmakta, 2 farklı tv kanalı sahibi ayrıca. Bu yayın organlşarı ve daha fazlası bu Mümin'e 'Hoca Efendimiz', 'Efendi Hazretlerimiz' dediği sürece zaten belli bir süre sonra istemese bile, insnın içine işler. Buda ne mal olduğu kısa sürede ortaya çıkan nt mağazlarının gelene geçene dağıttığı broşürlerin üzerinde Fettullah'ın kitaplarının tanıtımı yapılıyor, Hoca Fettullah Gülen'den Allah'a giden yolda en yakın yol arkadaşınız kitap falan filan yazıyor. İnsanların bunları gördükçe etkilenmemeleri elde değildir ki...
Alıntı ile Cevapla