Tekil Mesaj gösterimi
  #28 (permalink)  
Alt 29.06.10, 14:38
NoMaD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
NoMaD
Uzman Baykuş
 
Kaydolma: 25.07.09
Erkek
Mesajlar: 739
Teşekkürler: 283
Üyeye 162 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Fettullah Gülen hacı değildir???

jjjensen demiş ki:
- türkçemiz açısından çok iyi bir örnek de . demişsin ki namahrem. bende şöyle diyeceğim. siz erkekler kendinizi neden üstün tutuyorsunuz her konuda. sizin hiç mi günahınız yok.neden kızlara kadınlara cinsel bir obje gözüyle bakılıyor. bu düşünce yapısı çok yanlış. sınıflarda değil belki ama isteyen istediğ yerde yapacaklarını yapar. bunu eğitim kurumlarına yayıp da dini emellerine alet etmesinler. burda genel konuştum. kimse üstüne alınmasın...

Üstün tutmakla alakasını anlamadım. Namahrem dediğin olay dinin içinde mevcut, dinde de kadınlar hiç bir zaman erkeklerden düşük görülmez. Bunun eğitim alanına taşınması neden oluyor diyorsanda orası özel kurum haliyle yasal olarak eğitim yapabiliyor. Bu yasadan faydalanan sadece onlar mı diyeceksin tabi ki değil, onlarca özel okul mevcut ülkede.


Sonduraq demiş ki:
- Aman bea Alayı tarikatçı bunların üfürükçüyle hocayı bilirler xd Takmayın hiç kırmızı Işıklarda kendi tarikatlarını övsünler .

Nomad biraz git bilgi alış verişi yap diyosun İçki şişesiyle almıyolar ben çok denedim sizin tarikatta içkiye izin varsa bende geleyim=)
Sen biberonunu al gel. Her tarikat alır seni merak etme.
Alıntı ile Cevapla