Tekil Mesaj gösterimi
  #22 (permalink)  
Alt 28.06.10, 14:42
NoMaD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
NoMaD
Uzman Baykuş
 
Kaydolma: 25.07.09
Erkek
Mesajlar: 739
Teşekkürler: 283
Üyeye 162 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Fettullah Gülen hacı değildir???

ZooM12 demiş ki:
- Terörün silah biteceğini mi sanıyorsun!


Sen bi pkk lı öldürüyon ardından yenisi dağa çıkıyor hep bu böyle devam ediyor.. Ama ama neden dağa çıkıyor. İş yok, Eğitimi yok, ulaşım yok yani adam gibi birşey yok adam tabi dağa çıkar. Ama orada istihdam sağlarsan hem dağa çıkışları engellersin hemde ordunun terörle mücadelesi daha kolay olur. Sonra bak bakayım terör kalıyor mu!
Madem o kadar iyi biliyorsun fetoculardan önce bu sözü söyleyeceğin yüzlerce kurum var ülkede. "Yok illaki onlar yapsın" diyorsan merakın olmasın onların her yerde kolejleri var ama hiç biri senin sandığın gibi doğrudan ülke menfaati için çalışmaz.
Senin dediğin yöntemi herkes söylüyor, peki bir bak bakalım bunu kulağına kaç kişi takıyor? Ülkede o kadar varlığa sahip onlarca insandan kaç tanesi senin dediğin gibi okul yapma peşinde? Hadi okulu yaptın oradaki bağnaz duvarı da kırmak var tabi onun içinde sağlam otoriteler ataman gerek ki bunun içinde sağlam bir yönetimin olsun.
O yüzden gidip imamdan hacıdan hocadan (ki az önce de dediğim gibi bir kaçı yalancı) yardım isteyeceğimize kendimiz bakalım.
İşte o zaman iyi bak terör kalıyor mu!
Alıntı ile Cevapla