Konu: protesto var
Tekil Mesaj gösterimi
  #15 (permalink)  
Alt 27.06.10, 02:55
charlotte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
charlotte
Black.Cat
 
Kaydolma: 11.09.09
Kadın
Mesajlar: 3.235
Teşekkürler: 1.312
Üyeye 445 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: protesto var

Başta ZipMaker ve Sevgi olmak üzere , bu rütbeleri hakettigimizi düşünen herkese teşekkür ederim.

Ancak öncelikle şunu açıklıga kavuşturalım .. Her ne kadar isyan hareketi gibi görünse de , ZipMaker , bu bir isyan hareketi degil .. Sadece buradan ayrılanların kendine çizdigi bir yol , yeni kurulan forum.. Emin ol bu sana kasten yapılmış bir hareket degil. Sadece onlar da kendilerine bir forum kurmak istediler ve kimse KeLBaYKuŞ'u bırakın SanalKafee'ye gelin demedi , buradan artık gitmek isteyenler orayı tercih ettiler sadece..

Kimsenin yaptıgını koruyor da degilim,ancak herkesin hatası olabilir , bunu kabul edelim .. Nitekim eleştirmek için söylemiyorum ve hala işini iyi yaptıgını savunuyorum ancak belli nedenlerden dolayı da olsa , admin olarak ZipMaker da hata yaptı , ikinci uyarıyı gönderdigini sanarak ilk uyarının ardından KaraKutu adlı üye banlandı..Sonra bu hata düzeltildi de , biliyorum...Ancak burada vurgulamak istedigim , KaraKutu adlı üyenin de bu hatayı tekrarlamayacagı düşüncesinde olmam ve yaptıgı hatayı sürekli kafasına vurmanın gereksiz ve rencide edici ayrıca üyeyi forumdan sogutucak bir davranış oldugu görüşündeyim.En iyisi , konuyu kapatalım , olsun bitsin.Uzatmanın alemi yok.Küfür edenler uyarıldı , bitti..Yapılan hata da düzeltildi.

Bu arada , kimseden saklayacak birşeyim yok ve iki yüzlü biri degilim o yüzden burda , herkesin içinde de söylüyorum ; o sitede ben de varım.Ve en başından da herkese aynı şeyi söyledim de ; bu foruma da katılıcam ama KeLBaYKuŞ'u henüz bırakma gibi bir düşüncem yok.Bu kesinlikle bir ihanet degildir ki başta da söyledigim gibi , diger forumun kurulması kesinlikle bir isyan hareketi degil.Ve bir gün KeLBaYKuŞ'u bırakırsam da bunun sebepleri çok farklı olacaktır.

Oradakileri desteklemeye çalışıyorum ancak altını çizerek söylüyorum ; küfreden kimseyi korumuyorum ..Sadece dedigim gibi hatasını anlamıştır ve amacım sadece bişiler başarmak isteyen insanlara yardım etmek...

Saklayacak birşeyim olmadıgından söz etmişken ; forumun ispiyoncusuyum , böyle söylemek isteyen varsa..Forumda aktif oldugumdan beri , sayısız şikayette bulundum admine..Küfredenleri , bu ülkeye ya da herhangi bir şahsa , herhangi bir ülkeye hakaret içerikli mesajları gördügüm anda bildirdim..Çünkü forumun huzuru , güzelleşmesi ve gelişmesi için ugraşıyorum..Bu mesajları ben görsem topluca hepsinin silinmesini talep ederdim yine..

Çok kez uyardık zgrock olsun , Estergon olsun , fairytale olsun , diger üyeler olsun , forumun tadı kaçmasın , biraz da biz sahiplenelim diye...Ama jjjensen in bir mesajında dedigi gibi , bu uyarılar dinlenmedi ve sadece KaraKutu nun mesajı degil bahsettigim , forum her taraftan fire vermeye başladı maalesef..Mesaj yazarken , konu açarken , burada eglenirken , vakit geçirirken iyi..Ama biraz daha huzuru için ugraşalım deyince..El ayak çekiliyor nedense...

Şunu da eklemek istiyorum ; herkes hata yapabilir dedim , çok kez uyardık dedim..Bunların içine ben de dahilim , kendimi yorumlardan soyutladıgımı düşünmeyin lütfen..Uyarılmam gerekiyorsa uyarın , hata yaptıysam söyleyin.Eleştirilere açıgım ve alınmam da ; söylemesini de bilirseniz tabii..Aksine , kendimi düzeltmek için ugraşırım..

Son olarak , pilaki adlı üyenin mesajı hakkında söylemek istediklerim ; kendince haklı olabilirsin ancak şunu da söylemek istiyorum ki V.I.P lik rütbesi alan üyelerden hiç biri ve Mod olan ViCToR da dahil , hiç birimiz bir kere olsun V.I.P olalım diye bir istekte bulunmadık..Hakettigimizi düşünenlere tekrar teşekkür ederim ve kendimi yorumun dışında bırakarak söylüyorum ki o rütbeleri alanların hepsi haketti.

V.I.P olunca ne oldugunu da anlayabilmiş degilim , V.I.P olduk ama biz yine aynı biziz ben degişen bişi göremiyorum..Sevinmedim de demiyorum yalan olur , kim V.I.P olup da sevinmez ki ? 4 yıldır bu siteye kayıtlıyım diyorsun ama önemli olan ne kadar süredir kayıtlı oldugun degil , ne kadar süre bu forumda online olup aktif olup katkıda bulundugun bence..Kendi adıma da söyliyecek olursam , sevgili pilaki benim üyelik tarihim 11.09.09 isteyen kontrol de edebilir ancak açıkça söylemekten de çekinmiyorum ki bu 9-10 ayın ilk birkaç ayında aktif üye olarak foruma hiçbir katkıda bulunmadım..Yani 9-10 ayın tamamında burada olmadıgım anlamına da geliyor bu sanırım..

Sonuç olarak umarım , uygun görülür ve V.I.P lik rütbene ulaşırsın.Konu sayın da benden fazla , dogru..Ayrıca yanlış anlaşılmasın , haketmedigini söylemiyorum,tartışılır buna yorum yapamam ancak yaptıgın yorumlar biz bu rütbeyi alanları hedef alıyor ve Özgür ün de dedigi gibi , o listede adı geçen üyelerin hiçbiri verdiğin bu kriterlere girmiyor.Yorumlarına hedef oldugumuz için üzüldüm.

Umarım , her iki konuya da çözüm bulunur , sürç-ü lisan ettiysem affola.Saygılarımla.

Bu mesaj; charlotte tarafından '27.06.10 - 03:07' tarihinde değiştirildi.
Teşekkür Edenler: