Tekil Mesaj gösterimi
  #20 (permalink)  
Alt 25.06.10, 00:46
charlotte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
charlotte
Black.Cat
 
Kaydolma: 11.09.09
Kadın
Mesajlar: 3.235
Teşekkürler: 1.312
Üyeye 445 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Geyik Bölümü ve Mesaj Sayıları

demmer demiş ki:
- ama zaten o bölüm saçmalama bölümü hepimiz orda saçmalıyoruz seviyemizi koruyarak.eğer olay msj arttırmaksa tanışma bölümüde mesaj sayısını arttırmamalı.insanlar orayada saçma sapan şeyler yazabilirler.tüm bölümlerin eşit olması görüşündeyim geyik bölümünün bir farkı olmamalı.
Haklısın , zaten ben de öncelikle öyle düşünmüştüm .. Ancak buradaki mesajları okuyunca bişi aklıma geldi ; herkes seviyesini korumuyor maalesef ..

Bu arada , arttırmamasından yanayım ama , bir de endişem var .. Geyik bölümü , malum herkes istedigini yazabiliyor ; kurallar çerçevesnde .. Diyecegim , saçmalayabiliyor da gerek mesaj sayısı ve dolayısıyla rütbeler için gerekse geyik bölümü bu diyerek ..Endişem , acaba eger bu bölümün mesaj sayısının artmasına katkısı kaldırılırsa , bu saçmalama durumu ve saçma sapan yorumlar , diger bölümlere yayılırsa ? O zaman diger bölümlere bu saçma yorumlar hatta yorumdan uzak bu mesajlar zehir gibi yayılıcaktır ve çok fazla üye var ... Eger arttırmaması kararı alınırsa , diger bölüm ve konuların kirlenmemesi dilegiyle !..

Alınacak kararı ve sonuçlarını merakla bekliyorum dogrusu ..