Tekil Mesaj gösterimi
  #12 (permalink)  
Alt 23.06.10, 01:46
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ZipMaker
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: KeLBaYKuŞ Forum'dan Uzaklaştırılanlar

filozofy demiş ki:
- evet ben uyarıldım ancak uyarıldıktan sonra sadece
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
konusuna cevap yazdım. kimseye bi hakaret ettiğimi göremiyorum. tabi bu sizin hakaret anlayışınıza bağlı. hakareti tekrarlamadığım halde banlandım. o.ç diyen üyeyi haklı bulmanız da mantıksızlığın daniskasıdır. "vatan için küfür etmek" diye bir terim var herhalde ki haklı bulunuyorlar. şehitlere üzüldüğümüzü göstermek küfürle olacaksa kime ana avrat gitsem azdır. bu forumda şehit olan askerlere üzülen binlerce kişi var. hepsi küfür etmeye kalksa ne olur( ki etmiyorlar demiyorum. araya bi nokta koyarak yazılmış ne kelimeler gördüm bu forumda ben de ç.kümü diye mi yazsaydım acaba diyorum. her fırsatta burası sokak değil diye tekrarlasanız da forumda gezen üyeler ç.k kelimesinin bu foruma göre bir hiç olduğunu bilirler.)

beni şikayet eden üyeye gelince. bu şikayetten hiçbir şekilde haberdar edilmedim. ama uyarılmama gerek de yoktu zaten tahmin etmek hiç de zor değil
zipmaker'ın konuyu kilitlerken yazdığı msj şu şekilde
"Küçük beyinli lafı yeni moda oldu herhalde.
Hem hakaret edip hem de bana şikayette bulunmayın."

(ben bu konuyla ilgili hiç bir şikayette bulunmadım. zaten konuyu okuyanlar da küçük beyinli, minik beyinli gibi kelimeleri kimlerin kullandığını görecekler)

çıkıp, direk üyeye hakarette bulunan kişiyi uyarmadan banlarım diyeceksin bu kadar basit. herkesin uyarılmaya hakkı var falan diyerek kendini haksız çıkarmaktan başka birşey yapmıyorsun. benim tek farkım üyeye hakaret etmek. ama ç.k kelimesi dışında özellikle belirteyim
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.
başlığında herhangi bir küfür söz konusu değil. sadece cevaplarım küstahçadır. karşıdaki üyelerin de benden aşağı kalır yanı yoktur.

Karakutu
Mesele çük kelimesini yazmak değil. O çükü alıp birilerinin şahsına hakaret amaçlı kullanırsan küfür olur. Kimse çük yazıyorsun diye sana bir şey demedi.

Ayrıca o.ç yazan arkadaş şehitlere üzüldüğü için küfür etti demiyorum, son zamanlardaki olaylardan tahrikle kendini kontrol edememesi anlayışla karşılanabilir diyorum. Biri genel olarak küfür etti diye kimse kimsenin kafasına çük vuramaz.

Bu arada Karakutu isimli üyenin banı kaldırıldı. Girersin girmezsin orası beni ilgilendirmez. Ancak bu tür davranışlarda bulunan kişiler artık uyarıldı. Bundan sonra devam edeceklerse cezası da süreli uzaklaştırma olacak.

19.06.2010'da gelen şikayet üzerine "ilk" uyarıyı yapmadığımı farkettim. O yüzden 20.06.2010'daki uyarıyı "ikinci" uyarı sandığım için böyle bir yanlış meydana geldi. Bu sıralar biraz fazla yolculuk yaptığım için dalgınlığıma gelmiş olmalı. Her neyse bu yanlış için kusura bakmayın.