Tekil Mesaj gösterimi
  #13 (permalink)  
Alt 15.03.07, 11:45
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ZipMaker
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Standart

Doğru kişi mi?


Bir kişiyle birlikteyken, bu insan benim için doğru mu değil mi gibi sorularla aklınızı ve karşınızdaki oyalamaktan ziyade, o insanla birlikteyken mutlu olup olmadığınızı hissetmeye çalışın. Eğer o insan size saygı duyuyorsa, sizi dinliyor ve anlamaya çalışıyorsa ve bu çaba sizi mutlu ediyorsa, neden başka arayışlar içine giresiniz ki?




Her insanın flörtünden beklentileri ve flörtüne verebilecekleri başka başkadır. Ve iki insanın flörtü ilerledikçe birbirlerine verebilecekleri şeylerin birbirlerinin beklentilerine ne derece karşılık verdiği ortaya çıkacaktır. Eğer verilenler ve beklenenler uyumlu değilse, iki olasılık vardır; ya taraflar yaşam tarzlarını ve görüşlerini tamamen muhafaza edeceklerdir, ya da beklentilerini ve verdiklerini değiştirerek anlaşmaya çalışacaklardır. İlişkinize ve flörtünüze zaman tanıyın ve bakın, birbirinize ne kadar yaklaşabileceksiniz, görün.

Belki de soru bu insan "doğru kişi" mi ya da "bu o mu"'dan ziyade, acaba "bu insan yanlış kişi mi" olmalıdır. Ve eğer karşınızdaki insanın yanlış kişi olmadığından eminseniz, doğru kişi olmadığını nasıl söyleyebilirsiniz ki? Ya da o insandan daha doğru birini bulabileceğinizi?

Mutluysanız, o insanla birlikteyken dünya size vız geliyorsa o insan "O"'dur, "doğru kişi"'dir.
Alıntı ile Cevapla