Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 19.06.10, 00:46
ZipMaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ZipMaker
İlk KeLBaYKuŞ!
 
Kaydolma: 28.08.06
Erkek
Mesajlar: 12.101
Teşekkürler: 516
Üyeye 12.628 kez teşekkür edildi
Ünlem Son Zamanlardaki Olaylar

Öncelikle merhaba herkese,

Arkadaşlar görüyorum ki forumda bir gruplaşma söz konusu. Küçük Sırlar (Gossip Girl) konusundaki mesajları okudum, SuPeRnAtUrAl_FoReVeR isimli arkadaşımızın "haklı" olarak gerilmesi ve sinirlenmesi normal. Emek vererek bir konu açıyor ve bu konuyu "Haberler" bölümüne açıyor. Konuya yazılan mesajların tümünü okudum ve gördüm ki MSN Messenger havasında konuşmalar var. Konuşmak iyi güzel hoş da SuPeRnAtUrAl_FoReVeR 10 kez uyarmış belki de, arkadaşlar "lütfen" Geyik Sohbet bölümünde konuşun diye. Ancak hala bu konuda bile kendini haklı görüp siteden ayrılacağım diyenler, hatta gelip arkadaşlarını savunanlar olmuş. Haksız fiilin neyini savunuyorsunuz Allah aşkına? Ben bugüne kadar tarafsız durmaya çalıştım ancak yanlışlar dile getirilmedikçe "Admin bazı üyelere prim yaptırıyor, forum batıyor, admin sessiz" gibi söylemleri duymaya başladım.

Birincisi forumun battığı yok. Bu forumda binlerce üye var. Kimsenin yeri doldurulmaz değil, siz de bir gün bu forumu bırakacaksınız insan her gün pilav yemez.
İkincisi kimseye tolerans gösterdiğim de yok. Herkes benim gözümde eşit. Hiçbirinize farklı davranmıyorum. Farkettiyseniz sırf bu yüzden moderatör alımları bile yok. Ben insanlar arasında statü farkı olmasından yana bir insan değilim.
Üçüncü olarak yöneticinin sessiz kalması gibi bir durum da söz konusu değil. Ben burada işimi yaptığıma inanıyorum. Gelen şikayetler doğrultusunda konuları/mesajları denetliyorum. Reklamları, küfürleri siliyorum. Gelen mesajlara cevap veriyorum. Forumu da size bırakıyorum ancak görüyorum ki günlük yaşamda gösterdiğiniz şu sabrı, şu iyi niyeti Kelbaykuş'ta gösteremiyorsunuz.

Bakın daha geçenlerde ISEPULTURAI isimli üyemizin yazdıklarından dolayı şikayet ediyordunuz. Şimdi başkalarının bilgi içeren konularına kendi özel hayatınızla ilgili şeyler yazıyorsunuz ve bu konuda kendinizi haklı görüyorsunuz. ISEPULTURAI isimli arkadaşımızın suçu neydi o halde? Aradaki fark nedir? O arkadaş da kendi özel hayatıyla, yaşadıklarıyla ilgili şeyler yazıyordu siz bu yüzden rahatsız oluyordunuz ama gelip başkalarının konularına aynısını yapıyorsunuz ve bunda kendinizi haklı görüyorsunuz.

Çoğu arkadaşımız forumu bırakıyormuş, hayatlarında başarılar dilerim. Kalacak üyeler de lütfen konuya yorum yazacaksanız hakaretlerden, küfürlerden, sizlere yakışmayacak davranışlardan kaçının ve mümkünse Geyik Sohbet bölümünün dışında muhabbet etmeyiniz. Konuyla alakasız mesajlar yazmayın. Bunlar bir forumda uyulması gereken genel kurallar, lütfen bunlara uyun.

Son olarak;
HalloweeN ve SuPeRnAtUrAl_FoReVeR lütfen forumda küfürlü, cinsel içerikli, huzur bozucu paylaşımlardan kaçının. Artık çok fazla şikayet geliyor. Bugün foruma 977 mesaj yazılmış, bunları benim takip etmem mümkün değil. Lütfen tekrar uyarmak zorunda bırakmayın.

Ayrıca, bu konuyu cevap yazmanız için kilitlemedim. Kimsenin mesaj yazma hürriyetini elinden alacak değiliz. O yüzden hakaretten uzak durarak bu konuda görüşlerinizi bildirmeniz benim için önemlidir.
Teşekkür Edenler:
Sponsor