Tekil Mesaj gösterimi
  #92 (permalink)  
Alt 08.06.10, 02:06
aliyev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
aliyev
Profesör Baykuş
 
Kaydolma: 25.08.09
Erkek - 31
Mesajlar: 2.212
Teşekkürler: 165
Üyeye 136 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Hitler'le ilgili müthiş iddia

[QUOTE=jjjensen;302702]arkadaşlar lütfedip bir bilgi vermek istiyorum... bu atestlik kavramı var ya hani. onun kurucu olan şahıs dünya basınından özür diledi. Allah ı inkar etti diye.bırakın böyle düşünceleri dicem yanlış anlaşılıcam.binbang araştırmacıları da her bir olay karşında Allah ın varlığına olan inançlarının arttığını dile getiriyorlarken siz durmuş atesitlik ve gerçeklik kavramı dünya görüşü yapmışsınız.Yarın bir gün paçanız tutuşunca AMAN ALLAH IM YARDIM ET dediğinizi duymayayım o zaman

Noviembre demiş ki:
- @Uchihaİtachi
yukarıda yazılanları okumuyosun sen sanırım. ayetleri kabul ya da reddetmekten bahsetmiyoruz. yorumlamaktan bahsediyoruz.

recmedilmek konusuna gelince onu kendim için yazdım. tek kaldığını düşünen sensin. bil bakalım niye? dini başkalarına göre farklı yorumladığın için olabilir mi?

hitler konusuna gelince tartışma bölümüne yazdıklarımı yazayım:
hitler'in askeri ve siyasi kişiliği ile gerçekleştirdiği eylemler duygusal olarak değerlendirilmemeli. yoksa bu hitleri nasıl görmek istediğinize bağlı olur. duygusal bakarsanız bir cani, öbür türlü baktığnızda ise muhteşem bir lider görürsünüz.

aslında doğru bir bakış açısını dile getirmişsin.hakikaten böle konularda duygusal olmamak gerekli.Kavgam ı okurken aslında onun iyi bir amaç uğruna savaştığına inanmıştım.adam gerçekten iyi kelimelrle duygularını ifade etmiş.ama sonradan öğrendiğim birşey var. çoğu zamanda kendime söylerim hatta benden duyan arkilerde vardır belki burda. (şeytanın sesi çok tatlıdır.)ne demek istediğimi anladın mı?
Kusuru bakma nejla abla cok dua etim ama hayatimda iyi birseyler
olmadi allah diye bir sey yok benim icin ben tarihi ve beli olmayan birseye inanmam cunku sacma geliyo gelip bana allahtan bahsetmeyin herkesin super bir yasami yoktur bunu dusunerek konusun millet
Alıntı ile Cevapla