Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 10.03.07, 12:02
VeNoMaNCeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
VeNoMaNCeR
Uzman Baykuş
 
Kaydolma: 30.08.06
Erkek
Mesajlar: 664
Teşekkürler: 0
Üyeye 9 kez teşekkür edildi
Standart Bush Latin Amerika’da istenmiyor!!

Bush, Latin Amerika turunun ilk durağı olan Brezilya’da öfkeli protestocular tarafından karşılandı. Aynı sıralarda Arjantin’deki dev gösteriye katılan Chavez ise Bush'a “Gringo, evine dön” diye seslendi

DIŞ HABERLER ABD Devlet Başkanı George W. Bush'un Latin Amerika turuna misilleme olarak kendi turunu başlatan Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavez, Bush'un bölgedeki yoksulluğun farkına daha yeni vardığını ve ABD politikalarının bölge üzerindeki yıkıcı etkilerini "temizlemek" için çok geç kaldığını ifade etti.

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te bir stadyumda dün gerçekleşen antiemperyalist gösteride kürsüye çıkan Chavez "Gringo, evine dön" dedi. Chavez, Bush'un beş Latin Amerika ülkesini kapsayan turunda Amerika'nın imajını düzeltemeyeceğini belirterek, Bush'un vaat ettiği mali yardımları Latin Amerikalıların kafasını karıştırmaya yönelik ikiyüzlü bir girişim olarak nitelendirdi. Chavez "Bush'un gezisinin en önemli hedefi Latin Amerika'da imparatorluğun yüzünü aklamaktır. Ancak çok geç kalmıştır" şeklinde konuştu.
Sponsor