Tekil Mesaj gösterimi
  #27 (permalink)  
Alt 04.06.10, 21:35
HarektOrdusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
HarektOrdusu
Profesör Baykuş
 
Kaydolma: 14.11.09
Erkek - 14
Mesajlar: 2.127
Teşekkürler: 376
Üyeye 306 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Hitler'le ilgili müthiş iddia

Ya duyduklarıma göre Adolf Hitler'in ytaptığı eylem tamamen Yahudiler lehine bir hareketmiş. Hitler'in zamanında katlettiği yahudiler, iyi ve masum fakir Yahudiler miş. (yani kokusunu alınca zenginleri önceden tüymüş [tüymüş/tüğmüş?] doğal olarak) ve savaş bitince kalan birkaç yüzbin yYahudiler ile sonradan Almanya'ya dönen Yahudiler de katledilen Yahudilerin mallarına alınca vede üzerine ABD güdümlü federal Almanya onlara tazminat ödeyince iyice zenginleşen Yahudiler bütün Dünya'yı yatırıma boğmuşlar.
(II. Dünya Savaşı'ndan sonra Avrupa'nın nasıl sanayisiz kaldığını bilirsiniz ortaöğretim 11. sınıf İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük konusu) vede şu anda nasıl Türkler Doğu'dan Batı ya Dünya'nın her yerinde yayılmışlarsa onlarda yayılmışlar ve zenginli,klerinden dolayı gittikleri yerleri el altından yönetmeye başlamışlar. Bugün ABD'nin en zengin 100 kişisinden 51'i Yahudi'dir.

Sonuç olarak Adolf Hitler gibi Iq 'su aşırı yüksek bir lider böyle birşeyi hesap edemeyecek kadar gerizekalı olmadığına göre gerisini siz düşünün Cemaat..
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler: