Tekil Mesaj gösterimi
  #11 (permalink)  
Alt 01.06.10, 02:01
jjjensen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
jjjensen
bi rain
 
Kaydolma: 28.10.09
Kadın
Mesajlar: 4.924
Teşekkürler: 549
Üyeye 526 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Hitler'le ilgili müthiş iddia

hitler in hiç bir olumlu yanını görmüyorum. görmeyeceğim de. adam resmen cani.2. dünya savaşının olmasının en büyük nedenlerini yarattı.milyonlarca insan öldü. nerden doğdu kimden doğdu beni ilgilendirmiyor ama bu kadar güç toplayıp da büyük bir insan katli yapabilmesinin nedeni sadece onun cani olmasında da ileri gelmiyor bence. dünya da caniler ve canilikler bitmez.
müslüman hıristiyan ayrımı olmamalı. herkes benim dinim benim insanım derse bu dünya nın havasını solumanın anlamı kalmıyor.

ZipMaker demiş ki:
- Faşist ne demek onu öğren bir, insanlarla nasıl konuşulacağını sana ailen öğretmediyse ben seve seve öğretebilirim bu da iki.

Gece yaşanan olayı ben dakika dakika takip ettim zaten konuları çarpıtarak saçma sapan uslüplarla benim canımı sıkma. Mail kutum şu terbiye sınırını zorlayan mesajının silinmesini isteyen üyelerin e-postalarıyla doldu.

Neyse yaşına veriyorum bu cahilliğini Allah seni ıslah etsin.
zaten canım ülkemin canım insanları olaylara çok küçük çapta ve duygusal yaklaşmaları bizi bu günlere getirdi.sen haklısın zipmaker.

Bu mesaj; jjjensen tarafından '01.06.10 - 02:04' tarihinde değiştirildi. Sebep: Üst üste birden fazla mesaj yazamazsınız.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor