Tekil Mesaj gösterimi
  #47 (permalink)  
Alt 30.05.10, 00:14
Sonduraq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sonduraq
Efendi Baykuş
 
Kaydolma: 06.10.09
Erkek - 32
Mesajlar: 1.534
Teşekkürler: 157
Üyeye 238 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Dik Duruş Ve Yürüyüşün Evrimi

Vay Noviembre dost uçmuşsun gibime geldide.Kutsal kitabı okumuşsun çok iyi yapmışsın ben daha tamamını okumadım ama belki müslüman değilsindir birşey demiyorum her türlü düşünceye saygısı olan biriyimdir ateist alevi arkadaşlarımda çoktur.Yanlız bir cuma namazına git derim orayı anlamaya çaliş Bilim'i savunmuyorum değil savunuyorum ama ikisinin aynı mantıkta olduğunu düşünüyorum Bi insan hem bilime düşkün ve hem dinine düşkün olabilir.Neyse konu Bilim ve dik yürüyüşler.

Bir kesim bilim adımıda primit gibi adını tam olarak yanlış telefuz ediyor olabilirim ama Maymuna benzeyen ama iki ayağın üstünde yürüdüğüne dahil kesin kanıtlarda sunuyor.
Bana göre evrim kıyamet sürecine kadar devam edicek İnsanlar modern çağdaş olması en güzel evrimdir.Aşırı teknoloji ilerlicek bugün imkansız dediğimiz şeylerde olucak ve insan üstünde evrimin sonuna gelmiş olcaz sonrası? İnancıma göre Kıldan ince Sıraat Köprüsü Bir daha dirilme imkansız bunu Bir çok bilim adamıda kanıtlıyor.İLK İnsan ve Son insan o köprüden geçecekler orda görürüz hangi canlıdan gelmişiz =)
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler: