Tekil Mesaj gösterimi
  #37 (permalink)  
Alt 29.05.10, 19:22
Karakutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Karakutu
Ergen Baykuş
 
Kaydolma: 11.05.10
Erkek - 33
Mesajlar: 420
Teşekkürler: 101
Üyeye 133 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Dik Duruş Ve Yürüyüşün Evrimi

kimseye bişey kanıtladığım yok. bilim bölümüne bilimle ilgili bi konu açtım bi problem mi var?
gelip altına adem havva bilmem ne yazan sizsiniz. evrimle ilgili konu açmak yasak diye bişey göremedim ben kurallar arasında.
maymundan mı geldik bilmem ne böyle saçmalık mı olur gibisinden yorumlar yapıyorsunuz buna rağmen düzgün bi şekile yanıtlamaya çalışıyorum aynı yorumları ben adem havva ikilisi için yapsam saygısızlık olur.
tek birşey söyleyeyim inancınıza sonuna kadar saygım var ama insanlar hiç tanımadığı bi 7. yüzyıl vaizine kayıtsız şartsız inanıyorlar diye açtığım konuya dikkat etmek zorunda değilim.
kimseye de burada ademle havvadan çoğaldıysak zenciler nasıl oldu bilmem ne diye abuk subuk sorular sormadım. bilimle dini aynı kefeye bile koymam. gelip dini bu konuya (bu konuyu dine) bulaştıran sizsiniz. eğer yorumumu kaldıramayacaksan okumayacaksın. he iddia ettiğin birşey varsa anlattıklarımın yanlış olduğunu düşünüyorsan illa ben kahramanım cihat yapacam diyorsan karşı düşünceyi de paşa paşa dinleyeceksin. ilk yazdığın yorumu görmemezlikten geldim. ikinci yorumunu da aynı şekilde. ama son yorumuna bakıyorum da ...
asıl ben sorayım sen ne yapmaya çalışıyorsun?
Alıntı ile Cevapla