Tekil Mesaj gösterimi
  #29 (permalink)  
Alt 28.05.10, 15:59
Karakutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Karakutu
Ergen Baykuş
 
Kaydolma: 11.05.10
Erkek - 33
Mesajlar: 420
Teşekkürler: 101
Üyeye 133 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Dik Duruş Ve Yürüyüşün Evrimi

zaten hemen hemen her filmde fiziksel olarak insanlar(oyuncular) böyle ama bu filmde davranışlar ön planda sanki.(michelle rodriguez hariç. o dekoltenin hakkını vermek gerek)
insanı, açgözlü doyumsuz bi canlı olarak ele almışlar. hatta genelde hep insanların yanında yer alınırken avatarda uzaylıların tarafı tutulmuş falan.
sanırım insanoğlunun bugün dünyadaki canlıları sömürüyor olmasını ve uzaya çıkma çabalarını göz önüne almışlar. curry de insanların bugün sahip olmak istediği bedeni tarif etmiş gerisini doğal seçilime bırakmış. kaç erkek geniş omuzlu, kaslı falan olmayı istemez ki?
bilimin de film sektörünün de gelişmesinde hayal gücü ön planda. hatta bazen bilim kurgu filmlerinde kesişiyorlar(dün turist ömer uzayda bugün acar3 gibi =P). yani şaka bi yana geçmişte insanların filmlerde izleyip "yahu amma atmışlar be" dedikleri şeyleri bugün kullanıyoruz. ama evrim söz konusu olduğunda bunların hepsi fantaziden ibaret kalıyor. ne de olsa evrimi etkileyen tek faktör insanların cinsel istekleri değil. ayrıca dünyanın hep böyle gideceği de kesin değil geçmişte insanların birden bire büyük gelişme kaydettiği olayları biliyoruz (1. dalga "tarıma geçiş" ve 2. dalga "sanayi devrimi" gibi bir 3. dalga da niye "teknoloji devrimi" olmasın)
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler: