Tekil Mesaj gösterimi
  #178 (permalink)  
Alt 22.05.10, 20:40
huntereagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
huntereagle
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 24.09.09
Erkek
Mesajlar: 22
Teşekkürler: 20
Üyeye 2 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Supernatural 22. Bölüm izle - Altyazılı (5.Sezon Finali)

atkannakta demiş ki:
- boby eğer tanrı olsaydı deanin kolyesi parlamazmıydı peki ayrıca lucifer tanrıyı nasıl öldürebirki onu canlanrıran casteil değilmi hem jhon wincehster fikride güzel şimdi jhonun tanrı olabilme ihtimali üzarinde duruyorum ama bu seferde oğlunu kurtarmak için o nie şeytanla anlaşma yaptı ?
Kolye tanrıyı bulmak isteyenene parlayıp yol gösteriyodu.Dean başlarda tanrıya inanmıyordu.Bu nedenle kolye işe yaramamış olabilir.Castiel de neden işe yaramadığını bilemiyorum.Benim teorim ölümün sözleri üzerine kurulu ölüm sözlerini geri alırsa bende teorimi geri çekerim.

Tanrı bu savaşa karışmayacağını belirtmiş bunu biliyoruz.Eğer tanrı bobby se içine şeytan girdiğinde,sakatkaldığında,lucifer onu öldürdüğünde bobby e hiç bişey olmamalıydı ama ben filmde tanrı olsaydım ve kimliğimi saklamak isteseydim bende bu tür şeylere engel olmazdım ve dolaylı yollarla tekrar eski halime dönerdim. şimdi bobby o şeytanı tanrısal gücüyle yoketse yada sakat kaldığında biranda tanrısal güçleri ile iyileşse yada lucifer i dean i döverken ortadan ikiye bölse tanrı olduğu anlaşılırdı öyle değilmi?

birde john winchester var tabii oda iyi bir aday ama son bölümde onu görmedik.Hem tanrının dünyada olduğu söleniyor john un dünyada olduğu bile kesin değil.

Bu mesaj; huntereagle tarafından '22.05.10 - 21:18' tarihinde değiştirildi.
Alıntı ile Cevapla