Tekil Mesaj gösterimi
  #17 (permalink)  
Alt 19.05.10, 14:00
NoMaD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
NoMaD
Uzman Baykuş
 
Kaydolma: 25.07.09
Erkek
Mesajlar: 739
Teşekkürler: 283
Üyeye 162 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Recep Tayyip Erdoğan Nasıl Başbakan Oldu?

ZipMaker demiş ki:
- Doğu Perinçek'i ben gayet iyi tanırım merak etme.
Bana RTE denen adamı savunacak zihniyet varsa buyrun gelsin karşıma.

Bundan çok uzun yıllar önce de oy patlamasıyla Adnan Menderes geldi, acaba kim getirdi?

Bu ülkede kimse iyi siyasetçi diye iktidar olamaz, siz ABD piyonlarını desteklemeye, bu başbakanın eline kimse su dökemez demeye devam edin. Bu adamın da sonu idam diyeceğim ancak idam kaldırıldı, demek ki cezaevi. Gerçi gözleri bağlanmış bir halk bu satılık adamları tekrar tekrar başa getirmeye devam eder ya hayırlısı. Atatürk ve silah arkadaşları bu toprakları kanla, mücadeleyle kazandı, adamlar akılla tekrar sömürmeye başladı ve adam kalkmış RTE'yi savunuyor, vallahi pes!
RTE'yi savunmak için değil sadece gündemdeki iktidar kim olursa ona karşı çıkan bir zihniyetin aslında ülkenin yararına değil tamamen zararına olduğunu söylüyorum.
Evet bu ülkede kimse anasının duasıyla anlının teriyle iktidarlığa gelmez. İktidarı da yönetimi de amerika (veya dış güçler desen daha uygun olur) kendisine kim en iyi uşaklık yapıyorsa onu tayin eder. Süleyman Demirel öyle değil miydi? Kenan Evren veya diğerleri? Bak Adnan Menderes'i bile saymışsın Atesh. (Doğu Perinçek'in de nerelerden geldiğini biliyorsundur eminim)
"Millet cahil! Biz doğru ve aydın kesimiz!" Özal zamanında da duymuştuk bunları. Hadi daha eskilere bakalım 2. Abdülhamit zamanında da diyordu değil mi bazıları. Bunu diyen kişilerin de ülkenin başına lider olarak geçtikten sonra aslunda ülkenin tamamen parçalanmasına sebebiyet verdiğini az tarih bilgisi olan bir insan bile bilebilir.
Amacım RTE'yi övmek değil sadece herkes şunu anlamalı
Bu yönetime seçenekleri başkası koyar seçimi millet yapar.
Not: Millet de kendine yakın olanı seçer. Bunun ilimle bilgiyle alakası yok yıllardır hep böyledir her ülkede her millette.
Alıntı ile Cevapla