Tekil Mesaj gösterimi
  #22 (permalink)  
Alt 18.05.10, 21:34
-KaRaNT!Na- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
-KaRaNT!Na-
V.I.P.
 
Kaydolma: 28.01.10
Erkek
Mesajlar: 1.666
Teşekkürler: 69
Üyeye 493 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Fener geyikleri gel kaçırma(video,resim herşey var)

oğuzzz demiş ki:
-
En azından biz sizin gibi stat yakmıyoruz insanları yaralamıyoruz kimseyi bıçaklamıyoruz teknik direktörümüzün kellesini bize verin demiyoruz futbolcularımızı öldürmeye çalışmıyoruz varın ezik olalım sizin gibi maganda olacağımıza
Allahtan yakmıyorsunuz!


2006-2007 Sezonunda Fenerbahçenin 2-1 yendiği maçta stadı yakan ve yıkan siz değil miydiniz? Hatırlarsın 6 maç ceza almıştınız ve su sorunun olduğu bir dönemde binlerce litre içme suyunu nasıl ziyan etmiştiniz... Devletin polisini nasıl yaralamıştınız? Hatırlatırım! 4 hafta önce ardaya ana avrat küfür eden siz değil miydiniz?!




"Galatasaraylı taraftarlar Trabzon havalimanını birbirine kattı. Sarı-Kırmızılı holiganlar Trabzon'dan, havalimanında bulanan Trabzolulara küfrederek olay çıkardılar. Yaşanan bütün bu olaylar karşısında ise Trabzon emniyeti sessiz kaldı.

Dün oynanan Trabzonspor-Galatasaray maçı sonrası sözde Galatasaray taraftarı olan 40 kişilik 'holigan grup' İstanbul'a hareket etmek için Trabzon hava limanını gitti. Çıldırmış bir şekilde içeri giren bu holiganlar Trabzonspor aleyhine küfürlü tezahürat yaptılar. Bunun üzerine Trabzonlu yolcular tarafından uyarılan holiganlar seyahat etmek için bekleyen Trabzonlu yolculara saldırdılar. Arbedede havaalanında bulanan gişelerin ve yolcu kabinlerinin camları kırıldı. Yaşanan bütün bu gelişmeleri karşısında emniyet güçleri seyirci kalmakla yetindi.

Şimdi buradan uyarıyoruz;
Ey Trabzon'daki Galatasaray sempatizanları... Büyük aşk ve sevgi ile desteklediğiniz camianın mensuplarına lütfen bir kez daha ama dikkatlice bir bakın… Bundan sonrada desteklemeye devam edin! Trabzonspor sahasında mağlup olabilir ama hiçbir insan kalkıp da Trabzon'da bu kadar ağır küfürleri işitemez. Buna kimse cesaret edememeli.

Olaya tanık olan Trabzonspor eski basın sözcüsü İbrahim Şahin yaşananlar karşısında şok olduğunu söyledi. Şahin, “Galatasaraylı taraftarlar Trabzonlu vatandaşları tahrik etti. Sonrasında istenmeyen olaylar yaşandı. Galatasaraylı yöneticilerin taraftarına sahip çıkması gerekir” diye konuştu."


Maganda kim? Görüntüler ekleyeceğim
Alıntı ile Cevapla