Tekil Mesaj gösterimi
  #124 (permalink)  
Alt 16.05.10, 02:59
jjjensen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
jjjensen
bi rain
 
Kaydolma: 28.10.09
Kadın
Mesajlar: 4.924
Teşekkürler: 549
Üyeye 526 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Supernatural 22. Bölüm izle - Altyazılı (5.Sezon Finali)

6. sezonda misha collins in oynamayacağı yönünde haberler var. büyük haksızlık olur bence bizlere çok iyi bir finaldi. bende dahil herkes acaba ne kim ? vb. soruların cevabı için düşünüyoruz. bu da ne kadar iyi bir final olduğunun göstergesi.chuck bence tanrı değil.herkes birden kayboldulara girmiş onun için.cass hep öyle ortadan kayboldu ama tanrı mı...delikten çıkmak imkansızdı sadece tanrı olaya hakim olabilirdi yanlış bilmiyorsam.görünen sam in bedeniydi ama bence ne lucifer ne de sam değil oradaki.(korku filmlerinde her zaman kötüler döner ama ...?)
kıyamet kopmadı ve tekrar dönüş ne için? daha büyük bir olay nasıl olabilir? (mesela tanrı nın oğlu hz.İsa var onların inançlarına göre. bu olaylara girilebilir mi.yoksa sakıncalı mı kaçar.)baş melekler şeytanlar daha ne kadar olayı sürdürebilir...sam lucifer ı bile alt ettiyse gücü doruklarda olacak herhalde.
6. sezon bence çok farklı bir bölümle başlayacak orası kesin.bence senaristlerde bilmiyorlar bunun nasıl olacağını yada tüm bu olanlar rüyadır ve ceeee bize de böyle yorumlaması kaldı.
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler: