Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 10.05.10, 01:58
mutfak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
mutfak
Moderatör
 
Kaydolma: 10.09.09
Kadın
Mesajlar: 1.226
Teşekkürler: 50
Üyeye 387 kez teşekkür edildi
Standart burcuna göre makyaj yap! buyrun kızlar :)

ATEŞ GRUBU:İDDİALI
Bu grubun temsilcileri Koç, Aslan, ve Yay burçları. Bu burçtaki kızlar ilgi odağı olmayaı ve çekiciliklerini ön plana çıkarmayı seviyorlar. Makyajda da dikkat çekici çizgileri ve renkleri kullanmalra gerikiyor. Ateş grubunun kızlarının rengi , kırmızı ve siyah. Gözlerde siyah far ve kalem kullanmaladırlar. Eyeliner , göz makyajının vazgeçilmez ürünü. Gölgeledirmelerde beyaz farlar çok işine yarıyor. Rujda ve allıkta genellikle kırmızı tonları onlara yakışıyor.


SU GRUBU:
SEZGİSEL
Yengeç , Akrep ve Balık bu grubun burçları. Grubun rengi; yeşil. Sezgilerinin ve içgüdülerinin temsilcisi su grubu, yeşilin her tonunu kullanabilir. Özellikle nil yeşili ile daha gizemli mesajlar verebilir. Göz makyajnda vazgeçemeyecekleri, kahverengiu kalem ve beyaz farla yapılmış gölgeler. Çocuksu tenlerine şeftali rengi allık kullanmaları gerer. Ruj renkleri ise pembenin bütün tonları ve oraj olmalı.

HAVA GRUBU:
BAĞIMSIZ

Hava grubunun burçları olan İkizler, Terazi ve Kova özgürlüğün temsilcileri. Hava grubu kızlarının renkleri, mavi ve pembe. Gözlerinde maviden laciverte her tonu rahatlıkla kullanabiliyorlar. Yanaklarda ise pembe allık ciltlerine ışıltı katıyor. Ruj seçiminde de yine pembe ve tonları ağırlık kazanmalı.

TOPRAK GRUBU:
SAKİN
Boğa, BAŞAK ve Oğlak bu gruptan. Sakin ve evcimen tipler. Sadeliği tercih ediyorlar. Makyajda da göze çarpmayan renkleri uygulamaları gerekiyor. Kahverenigi, toprak grubunun rengi. Yüzün her kısmında kahverengiyi rahatlıkla kullanabilirler. Farlar, allıklar, rujlar hep bu rengin hâkimiyetinde. Makyaj malzemelerini de pastel tonlardan seçmeliler. Açık tenliler, şeftali konlarını da makyajda uygulayabilirler.
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler:
Sponsor