Tekil Mesaj gösterimi
  #104 (permalink)  
Alt 07.05.10, 14:53
style-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
style-s
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 20.07.09
Erkek
Mesajlar: 45
Teşekkürler: 9
Üyeye 1 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: South Park 5. Bölüm izle - Altyazılı (14. Sezon)

[QUOTE=priest3162;276283]zaten hz. muhammed çok önceden gösterildiki siz gelmissniz bu bölümde alay edilio falan diosunuz. çağdaş olun biraz south park zihniyetini anlamayan izlemesn arkadasım çok mu zor. kanadayla nasıl alay ettiklerini bilmiosnz sanırım. nie izliosunz o zaman south park bi kisi kanada lılardan bahsetmemis . izliosan sende alay ediosundur demektir kendine gelince celallenme kaldıki müslümanlarla alay bile söz konusu deildir bu bölümde.

za sen ne kadar onursuy birisin ya bizi nasil bir gunaha soktunun farkinda degilsin biliYORUz BU BOLUMLerde peygamberimiy (SAV) RESMEDILMISTI ama gosterilmemisti netlerde zada tv de bu neden di hi. bir fikrin var mi
SEN NE KADAR onursuy birisin yaa hZ MUHAMMED SIRADAN BIR KIÖI GIBI CIYILEMEZ LUTFEN BUNU ANLAYIN

siradan bir muslumanin kalbi pezgamber askizla zanar sen bu fotolari yayinlarak bizleri ne kadar zaraladiginin farkinda degilsin

priest3162 demiş ki:
- zaten hz. muhammed çok önceden gösterildiki siz gelmissniz bu bölümde alay edilio falan diosunuz. çağdaş olun biraz south park zihniyetini anlamayan izlemesn arkadasım çok mu zor. kanadayla nasıl alay ettiklerini bilmiosnz sanırım. nie izliosunz o zaman south park bi kisi kanada lılardan bahsetmemis . izliosan sende alay ediosundur demektir kendine gelince celallenme kaldıki müslümanlarla alay bile söz konusu deildir bu bölümde.
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

SEN NE KADAR onursuZ birisin yaa hZ MUHAMMED SIRADAN BIR GIBI CIZILEMEZ LUTFEN BUNU ANLAYIN ONUN Goruntusu BOYLE olAMaz

Bu mesaj; style-s tarafından '07.05.10 - 14:58' tarihinde değiştirildi. Sebep: Üst üste birden fazla mesaj yazamazsınız.
Alıntı ile Cevapla