Tekil Mesaj gösterimi
  #21 (permalink)  
Alt 02.05.10, 02:00
Sonduraq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sonduraq
Efendi Baykuş
 
Kaydolma: 06.10.09
Erkek - 32
Mesajlar: 1.534
Teşekkürler: 157
Üyeye 238 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Türban Tartışması (Atilla Yayla)

[QUOTE=BetSy;277666]öncelikle sen kalın kafanız falan düzgün konuşmayı öğren arkadaşım

Neden herkezi aynı kefeye koyuosun sen 1 kişi demişse onun bunun sorumlusu bütün başörtülüler mi ? sana ne zararı oldu o insanların ? ayrıca üstteki arkadaş demişsin de başörtülüler namusludur die bn ölemi demişim doru düzgün oku bende başörtüsü takmıorum ben kendime neden namussuz diim walla bu konuda laf söletmem . tekrar oku ona göre yap yorumunu .

Aferin sana öfkeli olmayada dewam et bana hiç bi zararı yok bu öfkenin kimseyede zararı yok walla kısasa kısas yapılır işte .
Ayrıca bizde Atatürk'ün gençleriyiz hemde senden çok buna emin ol
[/QUOTE]

Kusura bakma senin yorumlarını görmedim ben Nomad'a demiştim türban namusmudur die yorumlarını sonradan gördüm.
Ben şuna karşıyım birazda konu çok dağılmasın yanlız
Dini dışarıya taşıyanlar mesela anlatmak istediğim şu din konusuna çok takılıyorsunuz ama bu sadece Allah ile senin aranda bişey
Benim için tek gerçek vatan bayrak milet aşk'ı dışarıya yansıtçağım tek şey bu olur benim dini inancım benim kendi vicdanımdadır içimdedir yane ister inanırım ister inanmam bunuda kimseyle paylaşmam türban müslümanlıkta wardır diyorsunuz neden çağdaş müslüman olmayalım ? Batılılar bu düşünceyi hor görüyor bana göre batıya ayak uydurmak için bilgi diyorum türbansız kadın bilgsiiz kadın değildir elbet yanlız görünüş öyle oluyor.
1 Kişi değil onu söyleyen Türkiyede yaygınlaşan cemaat liderleri vs bunları tetikliyor ve bunlar çoğalıyor iyi düşünen elbet wardır sizler gibi ama kötü düşünenlerin Türkiyeye vereceği zararları görebilirsiniz ne şeytanı görelim nede salavat getirelim derim
Alıntı ile Cevapla
Sponsor