Tekil Mesaj gösterimi
  #17 (permalink)  
Alt 01.05.10, 19:18
BetSy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BetSy
Uzman Baykuş
 
Kaydolma: 18.11.09
Kadın - 31
Mesajlar: 533
Teşekkürler: 2
Üyeye 18 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Türban Tartışması (Atilla Yayla)

türban namusun simgesi ise neden bunlar parkda gizli gizli yiyişiyor ? demşsin bu söledğine aynen katılıorum zaten o başörtüsünü takmak sonra uzun şeyler giymek falan bunlar hep bayanların hatlarnı belli etmesin diedir ama war bazıları giyiolar dap dar ama başnı örtüolar bunlarada ben çok kızıorum .
we bi arkadaşta demiş Amerkada bulundunda mı böyle konuşuosun bulundum 3 ay Newyork Brooklyn'de kaldım orda yaşayan çok Türk war we başörtülüde war Amerikanlar hiçte dışlamıyolar walla onları hatta Türk geleneklerini öğrenmek için çaba gösterdikleri bile oluo merak ediolar başörtülü komşusunun ewine oturmaya gidip bizim annelerimizn fln burda yaptığı gbi işte çaya dielm gidip geliolar dışlanma olmuo yani . hiç bierde olmuo walla ayrmcılık yunanistan'da bile hatta onlar bile merak ediolar tabi adamdan adama değişir ama benim tanıdıklarım Dinimizi bile merak edip araştırmaya başladılar . bliorumda konuşuorum yani boşa değil sölediklerim . ama tabi insandan insana değişir diorum .
ayrıca ben kendimi bildim bileli başörtüsüydü onun adı sonrada böyle gündeme gelince türban oldu sonradan çıkma bişey yani oda .
Alıntı ile Cevapla