Tekil Mesaj gösterimi
  #37 (permalink)  
Alt 01.05.10, 17:58
Myzrael - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Myzrael
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 12.02.09
Erkek
Mesajlar: 13
Teşekkürler: 0
Üyeye 2 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: South Park 6. Bölüm izle - Altyazılı (14. Sezon)

avel99 demiş ki:
- bak kardeşim , burası bir tartışma ortamı değil ve uzamasını eminim kimse istemez. diğer arkadaşa yaptığın eleştiriyi keşke yazmadan önce bir gözden geçirseydin, " ilk önce bir "dinimize" yazmayı ögren " diyorsun ancak diyeceğim yerine 'dicem' ve konuşmayayım yerine 'konuşmıyım' gibi absürt ifadeler kullanıyorsun. Kendi kendine çelişki yarattın bu bir , ikincisi yine o arkadaşa kullandığın ithamlara dikkat et derim; asıl sen kendi dinini bilmiyorsun ( müslüman olduğunu farzederek konuşuyorum ) masturbasyon günah ya da yasak birşey değildir ve sen o kişinin dini vecibelerini yerine getirip getirmediğini asla bilemezsin bu konuda eleştiri de yapamazsın, üçüncüye gelince, Osmanlı torunuyuz diyorsun ve 'Alman bizim dostumuz, feda olsun postumuz' deyimini kullanarak tümel bir eleştiriyi kendini Osmanlı torunu olarak gören veya öyle olan büyük bir Türk milletine yapamazsın.

Söylemeden geçemeyeceğim ; Yüce Peygamber Hz. Muhammed'e sadece 1 insandır diyerek kendi alçak seviyeni belirtmiş oldun, onun yüceliği, Allah'ın elçisi ve bütün İslam alemine Peygamber olarak gönderildiği gerçeğini sapıtma buna izin vermezler
Cihat çağrısı yapan bi dinci daha ;


bak kardeşim , burası bir tartışma ortamı değil ve uzamasını eminim kimse istemez. diğer arkadaşa yaptığın eleştiriyi keşke yazmadan önce bir gözden geçirseydin, " ilk önce bir "dinimize" yazmayı ögren " diyorsun ancak diyeceğim yerine 'dicem' ve konuşmayayım yerine 'konuşmıyım' gibi absürt ifadeler kullanıyorsun.
yukarıdaki yazdıgın salak eleştiri ve eleştirmek için eleştiri yapmış olman yüzünden senle tartışmıyorum bile büyü ve insanları anlamayı öğren de gel..

kısa bi öğreti : Allah , alah .... kurbağa , kurba hangisi seni sinir etti?
Alıntı ile Cevapla