Tekil Mesaj gösterimi
  #14 (permalink)  
Alt 01.05.10, 10:47
sdigger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
sdigger
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 23.08.09
Erkek
Mesajlar: 54
Teşekkürler: 22
Üyeye 3 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Türban Tartışması (Atilla Yayla)

BetSy demiş ki:
- şapkayla baş örtüsünü bir mi tutuosun ?
e serbest bırakan askryelerde war onlar neden yasak koymuo o zmn ? ayrıca o baş örtülü annenin oğlu watanını korumak için askere gidip şehit olnca oluo ama dimi . bn sna demedm ztn bi baş örtsne nedn bu kdr takldı die gündemden hiç düşmüo bu konu türkyenin dha önmli konuları yok çnkü dmi terörü fln geçtkk baş örtsü kldı dmi btk sorun . amerkadaki konuda yapan war yapmyn war o ayrımı ama şmdi naptılar bi zenciyi başkanlık koltğna otrttular bu ayrmı ypmk çok sçma ya .

Kitaba inanmak diosun hiç Kuran'ı Kerim meali okudunmu ne yazıo . bi arkdşta ztn hadis fln yazmış okuduysan neler yazdğnı anlyblrsin .
Kardeşim Türkiyenin başka sorunu yok mu sorusunu emin ol bizde soruyoruz.
Bu soruyu bu başlık altında sorup dikkatleri farklı yönlere çekmeye gerek yok.
Türbanın gündemden düşmediği gibi bir yargıya nasıl vardınız bilemiyorum ama verilen video,9 Ekim 2006 tarihinde eklenmiş siteye.
Yani 4 yıl geçmiş,günümüzde o günlerdeki kadar hararetli tartışılmıyor bu konu.

Amerika'da ayrımcılık yok demişsin.
İlk önce,canlı örnek vereyim.Bir kadın vardı,hani Atatürk'ü sevmiyorum diyen,hatta başkomutanlık görevini kendisi için istediğini söyleyip ukalalık eden bir kadın.
Bu kadın İngiltere'de bu tip şeyler olmaz tarzı şeyler söyledi.Adama sorarlar, sen ingiltere'de kamu alanında çalıştın mı?Onuda geçtim orada bulundun mu?
O açıdan söylediğin şey bir deli kuyuya taş attı kırk akıllı çıkaramadıya dönüşüyor,çünkü bu konuda fikir belirtmek için oraya gidip koşulları yaşamak lazım,böyle sallamakla olmuyor.
Söylediklerinizin hiç bir dayanağı olmadığını yukarda söyledim,öyleyse buraya gelip sallamayın,Amerika suç oranının açık ara en fazla olduğu ülke,nasıl yönetildiğinide görüyoruz,çok demokratik sanmamızın tek nedeni de özentiliğimizdir,başka da bir şey değil.

Bu mesaj; sdigger tarafından '01.05.10 - 10:53' tarihinde değiştirildi.
Alıntı ile Cevapla