Tekil Mesaj gösterimi
  #6 (permalink)  
Alt 29.04.10, 23:22
Sonduraq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Sonduraq
Efendi Baykuş
 
Kaydolma: 06.10.09
Erkek - 32
Mesajlar: 1.534
Teşekkürler: 157
Üyeye 238 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Türban Tartışması (Atilla Yayla)

Her Başı açık insan aydın olmaz evet doğru ama ben günümüze bakarak dedim türban siyasi bir simgedir bana göre.Ben çok karşı değilim ama kamusal alanlara girmelerine karşıyım sadece.Türban ninelerimiz gibi takılcaksa neden olmasın?Bunu siyasi simgeye çekmeyi başardılar.Allah diyerek oy toplamayıda başardılar.Allahın emirlerinin hepsini uygulayan varmıki bunu dayatıyolar? İçki içer uyuşturucu kullanır adam karısı türbanlıdır aa biz başı açık kadın almayız der ne alaka diyorum böyle düşünenlere.Ben pek başkasının söylediklerine inanmıyorum açıkçası çünkü bir hadisi 100 kişi farklı yorumluyor kendim ne çıkarırsam odur bana göre doğru

Mesela bir kaç özel okul var Türkiyede türbansız kız öğrenciyi almıyorlar bu Fetullah Gülen'in okulları diyorlar dersaneler falan var onlarda böyle insanların beyinlerini yıkıyorlar sadece ve girerken sevgili yok kız arkadaşı yok öpüşmek yok die yasa koyuyolar ben bunu çok duyduğum için söylüyorum Fetullah Gülen'in bakın bi Türkiyeye neden girmesi yasaklanmıştı.Ve bu adam çok iyi bi adam olsa yaptırdığı okuları neden özel yapsın bağışlamazmıydı devlete ?. Kişi kendi kararını kendi vermeli tabiki ama şu dönemde bir baskı var mesela o dersanelere okulara gidenleri askeriye okulları almıyor acaba neden? Mantık olarak düşündüğümüzde çıkıyor sonuç ortaya.

Bu mesaj; Sonduraq tarafından '29.04.10 - 23:30' tarihinde değiştirildi. Sebep: Üst üste birden fazla mesaj yazamazsınız.
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler: