Tekil Mesaj gösterimi
  #8 (permalink)  
Alt 27.04.10, 21:38
charlotte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
charlotte
Black.Cat
 
Kaydolma: 11.09.09
Kadın
Mesajlar: 3.235
Teşekkürler: 1.312
Üyeye 445 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Bu site kaliteli "AMA"

Kusura bakma ama bir sitenin admini konusunda nasil oluyor da bu kadar kisa surede karar verebiliyorsun ? Sakin bugun uye oldum , 3 mesajim var ama daha onceden beridir takip ediyorum siteyi deme , cevabim oyleyse iyi takip edememissin olur ...

Aslinda zaten Ismail Furkan [Estergon] her seyi soylemis , bunun ustune soz soylemeye gerek yok .. Ama yorum yapmadan gecemedim , icimde kalirdi..

Sen , Admine istersen IP Ban at , simdi beni banlarsiniz deyince , tanimadigin bir kisi hakkinda havaya birkac yorum atinca , Admine bu sekilde hitap edince artistlik olmuyor da Adminin yaptiklari mi artistlik oluyor ? Kusura bakma , benim bakis acim bu degil ..

Sitemiz gayet guzel , kaliteli , memnun olmayan da kusura bakmasin zorla bu siteye girin deyip kafaniza silah dayamiyorlar herhalde .. Diger forumlarin adminlerini bilmem , cunku ben oyle cok forumda dolasmadim , Kelbaykusa kadar .. Dolasmadim ; cunku hicbiri beni cekmedi .. Evet diger forumlarin adminlerini bilmem ama ben kendi adminimden gaayet de memnunum , her acidan ..

Simdi bazi uyeler de : - Suna bak , yagcilik yapiyor dupeduz diyecek ... Yagcilik falan degil , ben sadece dusuncelerimi soyluyorum .. Isteyen , istedigi gibi algilasin ..
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler: