Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 27.04.10, 17:29
Donanımcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Donanımcı
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 27.04.10
Erkek
Mesajlar: 3
Teşekkürler: 0
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Wink Bu site kaliteli "AMA"

Herkese merhabalar.

Ben buraya Simpsons ve Dexter'ı izlemek için giriyordum bir de forumu tam olarak dolaşayım dedim ancak pekde iyi şeylerle karşılaşmadım açıkcası...

Forumun Yöneticisinin konuşmalarını gördüm aşağıdaki konuda ve bu kadar kaliteli bir forumu bu kadar kibirli birimi kurdu diye düşünmeye başladım, o nedir ya ? Forum benim diye üyelere bağırıp çağırmak olur mu ?

Konu Linki :
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.


Tamam kurdun herşeyi teker teker kodladın gittin Host aldın domain aldın bunlara para verdin o kadar uğraştın ettin "Biz üyeler için" Teşekkürler onlarca kez teşekkürler ama bu kadar sertlik bu kadar kibir bu kadar "Artistlik"e ne gerek var ? Üyen küçük bir şaka yapmış niye bu kadar artist konuşuyorsun ? Zaten bir kaç yıldır site açık ve reklamlar var bir nevi senin para kazanma alanın diyebiliriz buraya bu reklamlara kim tıklıyor "En çok üyelerin" o zaman niye ekmek yediğin tabağa tepiyorsun ?

Ayrıca sen Yöneticisin adın üzerinde herkes seni örnek alacak özellikle üyelerin, bu Türkçe nedir böyle ?

Neyse, lütfen kızmayın sadece bunları dile getirmek istedim "Sayın Yöneticim" saygım sonsun ama ben bir kaç yıldır Chip Online (Chip Dergisinin Teknoloji ve Bilgisayar Forumu) da Forum kovaladım o kadar da Yöneticiler ile tartıştım ama hiç böyle cevaplar almadım...

Teşekkürler, Merhaba demek isterdim ama az sonra Moderatörlerden biri Konuyu kapatıp eğer yetkisi varsa beni forumdan uzaklaştıracak.

Admin Panelinde çıkan ip'yi değiştiriyorum Yöneticim paylaşımların devamını bekleriz istersen ip ban at

Bu mesaj; Donanımcı tarafından '27.04.10 - 17:36' tarihinde değiştirildi.
Alıntı ile Cevapla
Sponsor