Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 25.04.10, 18:29
zgrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
zgrock
Yerine Sevemem
 
Kaydolma: 25.02.10
Erkek - 36
Mesajlar: 5.622
Teşekkürler: 560
Üyeye 796 kez teşekkür edildi
Post Türkiye 10 Yıl İçinde Soykırımı Tanıyacak...

Ermenistan Eski Başbakanı Aram Sarkisyan: "Türkiye 10 Yıl İçinde Soykırımı Tanıyacak"



Ermenistan eski Başbakanı Aram Sarkisyan, Türkiye'nin önümüzdeki 10 yıl içinde "soykırım"ı tanınayacağı iddiasında bulundu.
24 Nisan "Ermeni Soykırımı Anma Günü" etkinliklerine katılan "Cumhuriyet" partisi lideri Aram Sarkisyan, Türkiye'nin önümüzdeki 10 yıl içinde "soykırım"ı tanıyacağını savunurken, "Bu düşüncelerim, Ermenilerin katledilmesine ilişkin yaklaşımlarını ve görüşlerini açıkladı...



Ermenistan eski Başbakanı Aram Sarkisyan, Türkiye'nin önümüzdeki 10 yıl içinde "soykırım"ı tanınayacağı iddiasında bulundu.
24 Nisan "Ermeni Soykırımı Anma Günü" etkinliklerine katılan "Cumhuriyet" partisi lideri Aram Sarkisyan, Türkiye'nin önümüzdeki 10 yıl içinde "soykırım"ı tanıyacağını savunurken, "Bu düşüncelerim, Ermenilerin katledilmesine ilişkin yaklaşımlarını ve görüşlerini açıklayan, roman ve öyküler yazan çok sayıda Türk aydınından ilham alıyor" diye konuştu.

Buna karşın Sarkisyan, "soykırım"ın zorla değil gönüllü olarak tanınması gerektiğini belirterek, "Gönüllü tanıma ikrardır, zorla ikrar ise, bize hiçbir şey kazandırmaz" ifadesini kullandı...


( Kendi Görüşüm ; Daha çok beklersiniz... Değil 10 isterse 1000 sene geçsin yapmadığımız bir şeyi zorla kabul ettiremeyeceksiniz... )
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler:
Sponsor