Tekil Mesaj gösterimi
  #3 (permalink)  
Alt 17.04.10, 21:23
mutfak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
mutfak
Moderatör
 
Kaydolma: 10.09.09
Kadın
Mesajlar: 1.226
Teşekkürler: 50
Üyeye 387 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Boğa -Günlük Burç-

16 Nisan 2010


Hürriyet Gazetesi (16 Nisan 2010)
Bugün maddi konularda daha dikkatli olmalısınız. Yeni gelişmeleri değerlendirmeli ve ciddi çalışmalara hazırlanmalısınız. Daha ılımlı olmadığınız takdirde önemli bir işi elinizden kaçırabilirsiniz. Duygusal ilişkilerinizde yolunda gitmeyen şeyler varsa onlardan kurtulabilir ve yeni mutlu beraberlikler yaşayabilirsiniz. Size sıkıntı veren ve onarılmaz hale gelmiş olan ilişkileri korumaya çalışmanız ancak sıkıntınızı arttırır. Olayları kendi içinde gelişmeye bırakırsanız, istediğiniz sonucu elde etmeniz daha kolay olabilir.

Vatan Gazetesi (16 Nisan 2010)
Sevdiğinizle bir süredir yaşadığınız köşe kapmaca oyunlarına son vermenizin zamanı geldi. İlişkiler ciddi tarzda yürürse uzun ömrü olur. Onun tahammül sınırlarını zorlamamalısınız.

Aşk Yaşamı (16 Nisan 2010)
Eski sevgilisiyle dostça görüşmeler, kafanızda karışıklıklar yaratmayabilir de. Bazı rahatsızlıklarınızı belli etmemeye çalışıyorsunuz, ama yine de ilişkinize yansıyor. Çok açık olmak en iyi yöntem olacak.

turk.net (16 Nisan 2010)
Sizi çok ilgi çekici bulan birine, bazı önsezilerinizle yakınlık duyamıyorsunuz. Sezgileriniz, karşı tarafın ısrarcılığına rağmen sizi bu ilişkiyi sınırlı tutmaya yönlendirecek. Yakın bir zamanda kısa bir yolculuğunuz var. Sizi bu yolculuğa pek sıcak baktırmayan duyumlar alıyorsunuz. Ama gitmeniz halinde, yeni düşüncelerle yeni planlar içine girebilirsiniz.

Milliyet Gazetesi (16 Nisan 2010)
Ay burcunuzda ilerlerken size güven vermekte. Özellikle bugün duygularınızı ortaya koymaktan çekinmeyeceksiniz. İlişkiler ve ortaklıklar size yeni fırsatlar getirebilir. Kişisel girişimler yapmak açısından ise pozitif olanakları kullanarak ilerleyebilirsiniz. Başlangıçlarınızı etkileyecek düşüncelerinizi biraz esnek tutmanız size çok şey kazandırabilir.

İş Yaşamı (16 Nisan 2010)
İş yaşamınız tek kelimeyle harika. Her şeyin inanılmaz biçimde yerli yerinde olduğunu düşünüyorsunuz. Bu aralar fazla düzenli çalışamadığınız biraz işgüzarlığınızdan kaynaklanıyor, herkes sizden fazlasıyla memnun.

Para Durumu (16 Nisan 2010)
Paranızın kıymetini bilmek sizi zor durumda kalmaktan koruyor. Önemli bir harcamanızdan kurtulmak üzeresiniz. Önümüzdeki günlerde maddi olarak daha da rahatlayacak gibisiniz.

Dikkat (16 Nisan 2010)
Bazı şeyleri ertelemeye değer bulduğunuz şeyleri yeniden gözden geçirmenizde yarar var.
Alıntı ile Cevapla