Tekil Mesaj gösterimi
  #3 (permalink)  
Alt 17.04.10, 21:19
mutfak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
mutfak
Moderatör
 
Kaydolma: 10.09.09
Kadın
Mesajlar: 1.226
Teşekkürler: 50
Üyeye 387 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Terazi -Günlük Burç-

16 Nisan 2010

Hürriyet Gazetesi (16 Nisan 2010)
Kendinizi fiziksel olarak güçlü bile hissetseniz, belli bir performans kaybınız var ve çevreniz bunu farkediyor. Biran önce silkinip kendinize gelmeniz ve işlerinize gereken özeni göstermeniz gerekmektedir. Bazı bunalımlarınız olabilir ve bunlardan tek başına kurtulamıyor olabilirsiniz. Bu takdirde dostlarınızın destek ve yardımlarını istemekten çekinmemelisiniz. Karışık bir durumda son derece olumlu bir karar vermeniz ya da tercih yapmanız olasıdır.

Vatan Gazetesi (16 Nisan 2010)
Sevdiğinizle aranızdaki ilişki soğuyor. Duyduğunuz olumsuz duygulardan ve endişelerden kurtulun. Olayların beklediğiniz gibi geliştiğini görünce moraliniz daha da yükselecek. Sağlığınız iyi.

Aşk Yaşamı (16 Nisan 2010)
Konuşmaya hazırlıklı gitmelisiniz, duyduklarınızdan hoşlanmayabilirsiniz. Uzun süredir biriktirdiği pek çok şey var gibi. Suskunluğunu bugün bozabilir ve sizinle ilgili düşüncelerini söyleyebilir.

turk.net (16 Nisan 2010)
Ataklığınız bugün başınıza dert açabilir. Sizi ilgilendirmeyen bir konuya müdahaleniz size fazladan bir yük getirecek. Geleceğe dönük planlarınız yeni gelişmelere açık. Değişik, yeni kararlarla karamsarlık içine girebilirsiniz. Yakın bir arkadaşınızın sizin desteğinize ihtiyacı var. Siz ise bugünlerde ondan biraz uzaklaştığınızı hissediyorsunuz.

Milliyet Gazetesi (16 Nisan 2010)
Maddi manevi paylaşımlar sizi meşgul etmekte. En çok başkalarının imkanlarından yararlanmak üzere harekete geçmektesiniz. Miras, sigorta ile ilgili konularınıza çözüm bulmak için fırsatlar elde edebilirsiniz. Eşin para durumu ise güven duygunuzu sarsabilir. Ortak harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Eşin duygusal beklentilerini paylaşmaya açık olmanız gerek.

İş Yaşamı (16 Nisan 2010)
Bir iş bağlantınızın son andaki karar değişikliği sizi biraz sarsabilir. İş hayatınızı, size beklediğinizden daha çok omuz veren bir arkadaşınızın desteğiyle hızla yoluna koyacaksınız.

Para Durumu (16 Nisan 2010)
Son günlerde artan kaygılarınıza karşın, kısa vadede maddi bir problem gözükmüyor. Ertelemek zorunda kaldığınız özel harcamalarınız için ufukta görünen yeni umutlar var.

Dikkat (16 Nisan 2010)
Hayatın her alanıyla aynı iletişimi kurmanız yararlı olacak.
Alıntı ile Cevapla