Tekil Mesaj gösterimi
  #3 (permalink)  
Alt 17.04.10, 21:18
mutfak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
mutfak
Moderatör
 
Kaydolma: 10.09.09
Kadın
Mesajlar: 1.226
Teşekkürler: 50
Üyeye 387 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Oğlak -Günlük Burç-

16 Nisan 2010

Hürriyet Gazetesi (16 Nisan 2010)
Bugün aşk ve iş hayatınızda iyi haber ve gelişmeler olabilir. Sadece kendinize güvenerek yapacağınız bir şey büyük beğeni kazanabilir. Eğer işi hafife almaz da üzerine giderseniz ilerde çok önemli olabilecek bazı gelişmeler başlayabilir. Bugün size çok gerekecek olan birşeylere sahip olmanız mümkündür. Düşüncelerinizin fazla kendinize merkezlenmiş olması mümkündür. Bunda sıyrılmalısınız. Bugün davetleri kabul etmemeniz gerekiyor. Maddi açıdan varolan sorunların çözümlenmesi, sosyal etkinliklere katılmanızı sağlayacaktır.

Vatan Gazetesi (16 Nisan 2010)
Bugünkü enerjik havanız sayesinde hem işlerinizi çabuk bitiriyor hem de yakın dostlarınızın yardımına koşuyorsunuz. Güçlü sezgileriniz sayesinde karşınızdakilerin içinden geçenleri okuyor gibisiniz.

Aşk Yaşamı (16 Nisan 2010)
Onun iş yoğunluğu ve arkadaş zenginliği sizde haksızlığa uğradığınız duygusu yaratıyor. Sadece zamanını iyi değerlendirememesi nedeniyle yeterince görüşemiyorsunuz. Yoksa her şeyin önünde siz varsınız, rahat olun.

turk.net (16 Nisan 2010)
Düşündüklerinizi hemen söylemekten yanasınız, ama bazı durumlarda bu aceleci açık sözlü davranışlar sizi yanılgıya düşürebiliyor. Çok yakın arkadaşınızın gönül işleriyle ilgili alacağınız bir haber sizi çok sevindirecek. Bugün sizi de ilgilendiren bir tartışmada geri planda durmanızda yarar var. Konuyu enine boyuna düşünmeden fikirlerinizi kimseyle paylaşmamalısınız.

Milliyet Gazetesi (16 Nisan 2010)
Yeniliklere açık ve dışadönük olmaktan son derece mutlusunuz. Sosyal hayatın getirdiği hareket ile canlı bir gün geçirebilirsiniz. Kendi keyiflerinize dönmek, değişik hobilerle ilgilenmek için oldukça boş zamanınız olacak. Sevdiklerinizle paylaşımlar yaşamak, yaratıcı konulara devam etmekten tatmin duyabilirsiniz. Aşk hayatınıza gereken önemi vermek için güzel fırsatlarınız var.

İş Yaşamı (16 Nisan 2010)
Kısa bir süre içinde görünmemekle birlikte, ilişkilerde bazı olumsuzluklara hazır olmanızda yarar var. Ufak tefek problemlerin üstesinden gelebilecek güçtesiniz. Karşınızdakiler size gerekli olan güveni bir türlü veremiyorlar.

Para Durumu (16 Nisan 2010)
Birikiminiz küçük olduğu için zaman, zaman harcamayı düşünebiliyorsunuz. Yatırım konusunda size destek olacak bir çevreniz var. Size yardım edeceklerdir. Ama bu konuda acele etmezseniz, zararlı çıkabilirsiniz.

Dikkat (16 Nisan 2010)
Biraz vefasızlık ettiğiniz düşünülen ilişkilerde daha duyarlı olmalısınız.
Alıntı ile Cevapla