Tekil Mesaj gösterimi
  #4 (permalink)  
Alt 17.04.10, 21:17
mutfak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
mutfak
Moderatör
 
Kaydolma: 10.09.09
Kadın
Mesajlar: 1.226
Teşekkürler: 50
Üyeye 387 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Balık -Günlük Burç-

16 Nisan 2010



Hürriyet Gazetesi (16 Nisan 2010)
Bugün gerek çevrenizdeki insanlarla olan ilişkiniz gerekse de özel hayatınız hareketli geçebilir. Gerekli ataklığı gösterebilirseniz dar boğazları kolaylıkla geçersiniz. Daha iyimser düşünmeye çalışmalısınız. İş yerinizde üzerinize bazı yeni sorumluluklar yüklemeleri ve bunu bir oldu bittiye getirmeye çalışmaları mümkündür. Şimdilik bunlara ses çıkartmamanız daha iyi olabilir. Bugün önemli fikirlerinizi birilerine anlatmak ve destek aramak gibi planlarınızdan vazgeçmelisiniz.

Vatan Gazetesi (16 Nisan 2010)
Sevdiğiniz kişiyle olan ilişkinizin sadece bir aşk macerası olduğunu düşünmeyin. Bu kişiyle yaşam boyu beraber olacaksınız. İşinizde bir süredir yaşadığınız durgunluk yerini bol kazanca bırakıyor.

Aşk Yaşamı (16 Nisan 2010)
Size ayak uyduramayışını zaman zaman sorun ederken, farklı koşullar içinde olduğunuzu da görmelisiniz. İlişkiye iki değişik yerden bakmanız, farklı duygusallıklara neden olabiliyor.

turk.net (16 Nisan 2010)
Çevrenizdekilerden çok şey bekliyorsunuz ve bunlar karşılanmadığı zaman da üzülüyorsunuz. İnsanların verdikleriyle de yetinmeyi bilmek sizi daha mutlu edebilir. Bugün belli endişelerle gizlilik içinde yapmayı uygun göreceğiniz çok özel bir görüşme söz konusu. Bu gizlilik, bazı meraklardan korunmanın dışında da niyetler taşıyor gibi.

Milliyet Gazetesi (16 Nisan 2010)
Duygularınızı yapıcı biçimde ortaya koyacaksınız. Somut ve pratik düşüncelerle eğitim çalışmalarında ilerlemeniz söz konusu. Zira zihinsel olarak başarıya açık ve şanslı bir gündesiniz. Yakın çevrede artan iletişim konuları ise sizi planlarınızda esnek olmaya itebilir. Komşular ya da kardeşlerden gelecek desteklerle gününüz hareketlenmekte.

İş Yaşamı (16 Nisan 2010)
İş ilişkilerinizde halledilmesini bugünden yarına erteleyemeyeceğiniz bazı problemler var. Herkesin gönüllü olduğu bir konudaki çekimserliğiniz bugünlerde ilgi çekiyor.

Para Durumu (16 Nisan 2010)
Ailenize ait bir mülkün satışı gündeme gelebilir. Siz bu konuda pek meraklı bir yaklaşım içinde görünmüyorsunuz. Dostlar arasındaki para alışverişlerinizde, sıkıntılı ilişkilerden bugünlerde uzak durmanızda yarar var.

Dikkat (16 Nisan 2010)
Sizinle ilgili birtakım görüşlere ilgili davranmanız, belli konularda önünüzü açacak
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler: