Tekil Mesaj gösterimi
  #4 (permalink)  
Alt 17.04.10, 21:16
mutfak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
mutfak
Moderatör
 
Kaydolma: 10.09.09
Kadın
Mesajlar: 1.226
Teşekkürler: 50
Üyeye 387 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Kova -Günlük Burç-

16 Nisan 2010

Hürriyet Gazetesi (16 Nisan 2010)
Bugün bir dikkatsizliğiniz yüzünden aynı şeyi defalarca yapmak zorunda kalmanız olasıdır. Daha sakin düşünmeye çalışmalısınız. Zorluklar karşısında yardım aramanız boşuna. Buna karşılık, dikkatinizi toplar da işe dört elle sarılırsanız herşey çok kolay ol Elinizdeki işlerin tamamlanması sizi yeni atılımlar için hür bırakacak ve onlar için harekete geçebileceksiniz. Karşı cins ilişkileriyle ilgili bir üzüntü yaşayabilirsiniz. İmkan bulursanız çevrenizden uzak olmanız sizi istemediğiniz kimselerle karşılaşmaktan kurtarabilir. Olayları farklı kişilerden araştırıp, ona göre karar vermelisiniz.

Vatan Gazetesi (16 Nisan 2010)
Sevdiğiniz kişi bugün size hislerini belli eden davranışlarda bulunabilir. Onun bu davranışını karşılıksız bırakmanız yanlış anlaşılabilir. İşyerinde yaşadığınız bazı sorunları rahatça aşacaksınız.

Aşk Yaşamı (16 Nisan 2010)
O, her zaman olgun ve anlayışlı davranıyor. Bu da ilişkinizin verdiği imajda önemli bir ölçü oluyor. Sevgilinizin sizinle ilgili gelecek beklentilerini keşfederken, daha iyimser ve umutlu olmalısınız.

turk.net (16 Nisan 2010)
Bir yakınınızın kendisiyle ilgili yapmak istediği değişiklik sizi endişelendiriyor. Oysa onun yeniliğe ihtiyacı var ve bu yeniliğin getireceği sorunlarla baş edebilir. Bugün tartışmalardan kaçının. Sizin bir konuda taraf olduğunuzu düşünen ve sizinle tartışmaya çok hazır birileri var. Öğle saatlerinde küçük, mutlu sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Milliyet Gazetesi (16 Nisan 2010)
Aynı anda birden fazla konu öne çıkmakta. Ailevi meseleler yanında güvenlikle alakalı konular sizi meşgul edecek. Planlı olmak ve tamamlanması gereken önceliklerinizi belirlemeniz gerekiyor. Eve yönelik mesuliyetler ise sizi bazı fedakarlıklara itebilir. Parasal konulara odaklı olduğunuz şu dönem birikimlerinizi akılcı kullanmalısınız.

İş Yaşamı (16 Nisan 2010)
Birbirinden kopuk çalışmalar, işlerin iyi gitmemesinin ana nedeni gibi.Daha iyi bir organizasyonla iş yükünüz azalabilir. Bugün bu konuda bir konuşma yapabilir, düşüncelerinizi bir kez daha anlatma fırsatı bulabilirsiniz.

Para Durumu (16 Nisan 2010)
Günlük küçük harcamalar bütçe yapmaya duyduğunuz ihtiyacı her geçen gün daha da arttırabilir. Büyük harcamalar yapmadığınız için paranızın nasıl tükendiğini anlamıyorsunuz.

Dikkat (16 Nisan 2010)
Bazı ilişkilerinizde sorularınızı yanıtlayabilmeniz için, bu ilişkilere daha çok zaman ayırmanız gerekiyor.
Alıntı ile Cevapla