Tekil Mesaj gösterimi
  #4 (permalink)  
Alt 17.04.10, 21:15
mutfak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
mutfak
Moderatör
 
Kaydolma: 10.09.09
Kadın
Mesajlar: 1.226
Teşekkürler: 50
Üyeye 387 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Yay -Günlük Burç-

16 Nisan 2010



Hürriyet Gazetesi (16 Nisan 2010)
Bugün duygusal hayatınızın ön planda olacağı bir gündesiniz. Eğer yalnız bir insansanız yalnızlığınız sona erebilir. Kararsızlıklarınızı çabuk yenmeniz ve önünüze çıkabilecek fırsatlarla ilgili çok çabuk karar vermeniz gerekiyor. Eğer siz bir kadınsanız birlikte olduğunuz erkeğe daha yakın ilgi göstermelisiniz. Son günlerdeki davranışlarınız onu biraz üzdü ve artık onu eskiden olduğu kadar sevmediğinizi düşünüyor. Siz bir erkekseniz bugün yaklaşım ya da teklifleriniz kadınlar tarafından hemen kabul edilebilir. Mal, para ya da alışverişle ilgili bir konuda sinir bozucu gelişmeler olabilir.

Vatan Gazetesi (16 Nisan 2010)
Sağlıklı yaşamak gerçekten başka bir anlam ifade ediyor. Bunu en iyi anlayanlardan biri siz olmalısınız. Çünkü uzun zamandır sağlığınıza gereken özeni göstermediğiniz için hayat size resmen zehir oldu.

Aşk Yaşamı (16 Nisan 2010)
Karşınızdakini incitmek istemiyorsunuz, ama ne yapsanız olmuyor. Bugün yine küçük bir tartışma yaşayabilirsiniz. Yeni bir ilişkinin ihtiyacı içinde olduğunuzun siz de farkındasınız.

turk.net (16 Nisan 2010)
Hareketli ve heyecanlı günler sizi bekliyor. Özel yaşamınızda ise bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. İş yaşamınızda yaşayacağınız değişikliklerin yanı sıra, özel yaşamınızda da yeni arayışlara girmeyi düşünüyorsunuz. Değişiklik yapmak gözünüzü korkutsa da bu konuda çevrenizden yeterince destek göreceksiniz. Bugün bu konuda gelişmeler olabilir.

Milliyet Gazetesi (16 Nisan 2010)
Bugün çok daha sıkı çalışmanız gerekecek. Tamamlanması gereken işlerinizi ciddiyetle ele almalısınız. Düzen gerektiren konularda ise destek alarak ilerlemeyi başarabilirsiniz. İş ortamındaki yazışmalar ve teknik beceri gerektiren konular öne çıkabilir. Değişik yöntemler kullanarak işteki veriminizi artırmak mümkün. Aşırı yorgunluklara karşı dikkatli olmalısınız.

İş Yaşamı (16 Nisan 2010)
Hayalini kurduğunuz projenin gerçekleşmesine çok az zaman kalmış olması ve bunun farkında olmanız, yaratıcılığınız ve enerjinizi had safhaya ulaştırıyor. Bugün yakın bir arkadaşınızla hayallerinizi paylaşabilirsiniz.

Para Durumu (16 Nisan 2010)
Gelirinizin artacağını bilmek sizi mutlu ediyor. Yine de şimdiye kadar verdiğiniz açığı kapatmak kolay olmayabilir. Bazı ödemelerinizin ertelenmiş olması önümüzdeki günleri kolay geçirmenize yardımcı olacak.

Dikkat (16 Nisan 2010)
Sinirlerinize hakim olmaya çalışacağınız ziyaretler söz konusu olabilir.
Alıntı ile Cevapla