Tekil Mesaj gösterimi
  #40 (permalink)  
Alt 17.04.10, 18:04
munnum06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
munnum06
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 24.03.10
Kadın
Mesajlar: 1
Teşekkürler: 0
Üyeye 1 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: South Park 5. Bölüm izle - Altyazılı (14. Sezon)

Valla bu bölüm çok tartışmaya yol açcak bende zaten şu tom cruise'un isteğini bildirdiği yere kadardan sonrasını izlemedim south parkı yapımcıları gerçektende bazen böyle kırıcı bölümler yapabiliyor neredeyse tüm dinlerle 14 sezondur dalga geçiyor birileri bi ün patlayıp dava etcek artık.

serkanarisoy demiş ki:
- dine inanmak yobazlıksa dünya nüfusunun %98 inin herhangi bi dine mensub olduunu hatırlatırım. dinimizde resim ve heykel tamamen yasak değildir dönemi ama yanlış görülür .resimde insan resmi olarak yani. amaa peygamberimiz kendi resim-heykelinin yapılmasına KESİNLİKLE izin vermedi. vasiyetiydi asla ve katiyyen yapılmaması. dikkat et allahtan cok peygambere tapan bir din var şu filmde.

south parkı genel olarak severim ama bu bölüm yakışıksızdı. tek doğru söz ise ,
''Muhammed (s.a.v) 'in olduğu yerde İsa'nın borusu ötmez''
çok doğru bir laf.14 sezondur tek bizim dinimiz değil neredeyse tüm dinleri dalga konusu ettiler.Bazen insanların kendi dinleri hakkında ne düşündükleri bu yapımcılar için hiç önemli değil.Ben valla isyan ettim izlemedim şeker fabrikasından sonraki kısımları sizde izlemeyein arkadaşlar

Bu mesaj; munnum06 tarafından '17.04.10 - 18:07' tarihinde değiştirildi. Sebep: Üst üste birden fazla mesaj yazamazsınız.
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler: