Konu: Paranoya (!)
Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 17.04.10, 01:13
Schizophren~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Schizophren~
Yavru Baykuş
 
Kaydolma: 17.04.10
Erkek
Mesajlar: 4
Teşekkürler: 1
Üyeye 0 kez teşekkür edildi
Standart Paranoya (!)

Konuya nasıl gireceğim bilmiyorum.. Bir sevgilim var, ve ona aşığım bunu hissedebiliyorum. Çıkmaya başladığımız ilk zamanlar çok kötüydü aramız. Konuşamıyorduk bile yani. Daha sonra bir kaç hafta geçti, herşey çok güzel gitmeye başladı. Aynı okulda okuyoruz onunla, insan kendini tutamıyor, illa gitmek istiyor sevgilisinin yanına. İkimizde okulda popüler sayılan kişilerdeniz, haliyle idare öğretmenleride tanıyor bizi. Bu ilk aylarda yanyana gelebiliyorduk ama, el ele falan tutuşamıyorduk. Daha sonra onlar taşındı, okul çıkışlarında birlikte gitmeye başladık. İstediğimiz gibi birbirimize sarılabiliyorduk falan.. Yanımızda illa benim arkadaşlarımdan biri oluyordu, biri bir gün geldi ve bana "Bu kız seni sevmiyor bence" dedi. Neden böyle düşündüğünü sordum. Elini tuttuğumda onda en ufak bi heyecan bile görmediğini, bana karşı soğuk davrandığını söyledi. Daha sonra bikaç arkadaşım ile daha konuştum, onlarda aynı şeyleri söyledi..

Daha önce yaşadığım birçok şeyden biliyorum, ne olursa olsun insan inanmak istediğine inanıyor.. Bi tarafım hep "Ya sevmiyorsa?" diye düşünüyor, ama içimden bir seste beni sevdiğini söylüyor..

Önümüzdeki Pazartesi günü tam 3 ay olacak. İnsan sevmediği bir kişiyle her ne nedenle çıkıyorsa, en fazla ama en fazla 1 ay dayanabilir. Oysa ben bu kıza istediğim gibi sarılabiliyorum, elini tutabiliyorum, öpebiliyorum..

Çevremde bunları anlayabilecek kimse yok.. Dinlemiyorlar beni, dinlemek istemiyorlar. Hiçbirinizi tanımıyorum burdan, ama konuşmak istedim işte birileriyle.. Aşırıya kaçmadan sormak istediğin şeyler varsa, birazcık daha detaya inebilirim.. Sizce ben arkadaşlarım yüzünden paranoya mı yapıyorum, yoksa bu kız beni seviyor mu?..
Alıntı ile Cevapla
Sponsor