Tekil Mesaj gösterimi
  #8 (permalink)  
Alt 12.04.10, 15:15
kenny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
kenny
Efendi Baykuş
 
Kaydolma: 01.05.09
Erkek
Mesajlar: 1.501
Teşekkürler: 252
Üyeye 304 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Use The Your Power ! ( GÜCÜNÜZÜ KULLANIN ! )

Sarah, giyinirken bir yandan da olanları düşünüyordu. Neydi o öyle ? Her yanından geçen adamı duyuyordu, bir şey söylemeseler bile. O kadar çok şey vardıki duyduğu, midesi kalkmıştı. Ve kardşıdan bakan adamı hayal meyal hatırlıyordu. Gerçi herkes ona bakıyordu ama... Neyse, belki olanlar sadece bir nöbetti. Son günlerde bunun hakkında çok şey duymuştu. Halisilasyon gibi. Ama koku yoktu. Garipti, nöbet olmalıydı, ama nöbet değildi. Peki bugün neler olmuştu ? Yakında öğrenecekti. Yatağa girerken bugün olanları düşünmemeye çalıştı.

<<<**>>>



"Günaydın James."

"Günaydın Trevor."

Bir sıradan gün daha. James her zamanki gibi geç kalkmıştı. İkizi ise kalkalı 1 saat felan olmalıydı. James ve Trevor Roll iki ikiz kardeşti. Birbirlerine benziyorlardı, ama adları çok farklıydı. Gerçi Trevor'un suratında çok az çil vardı, bu onları ayırt etmeyi sağlayan tek şeydi. James ve Trevor 13 yaşındaydılar. Annelerini James'in doğumundan sonra kaybetmişlerdi. Zavallı kadıncağız 2 bebekte ters gelince acıdan ölmüştü. Ama Trevor James'ten 15 dakika felan büyüktü. Ve her fırsatta bunu kullanırdı. Babaları annelerinin yokluğunu hissettirmemeye çalışıyordu, ama zaten onu göremedikleri için ( ya da hatırlayamadıkları ) pek umursamıyorlardı.

2 kardeş birbirine ve babalarına çok bağlıydı. Birbirlerini çok severlerdi ve ortak noktaları vardı. Örneğin, ikiside müziği ve futbolu severdi. Kardeşlikleri karşılıklı değildi, örneğin bir iyilik karşılığında birşey istemiyorlardı.

"Trevor, James." dedi babaları. "Kahvaltı hazır."

Kahvaltıyı 9'da etmiyorlarmıydı ? Trevor saate baktı. Hass... Sabah 7'ydi. Demekki bugün hafta içiydi. Okula hiç hazırlanmamıştı. Ve yine Trevor'dan ödevlerini yapmasını istedi.
Bu ay içindeki 5. ödev yapmasını isteyişiydi. Ama Trevor umursamadı. James'de Trevor'un arkasını kollardı. İkiside dersi sevmezdi ama Trevor zekiydi.

James, yemek yemeyi severdi, ama koşu yaptığı için kilolu değildi. Hiç dövüşemezdi, ama adamı bir yumrukta yere serebilecek kabiliyeti vardı.

Kahvaltı'dan sonra okul için hazırlandılar ve okulun yolunu tuttular...
Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler: