Tekil Mesaj gösterimi
  #10 (permalink)  
Alt 25.03.10, 21:46
NoMaD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
NoMaD
Uzman Baykuş
 
Kaydolma: 25.07.09
Erkek
Mesajlar: 739
Teşekkürler: 283
Üyeye 162 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: Şu şerefsizliğe bakın T.C Ziraat Bankası ATM

Nicotinal demiş ki:
- Evet harita çok belirgin değil hatalı olabilir ama arkadaşın hassasiyeti başka, Bir düzine harita gösterebilirim size avrupalıların çizdiği almanaklarda veya başka yerlerde burda adı geçen fiillerin yapıldığı..Ama bu haritaları çizenler bişeyi unutuyorlar bu haritalar elle değil kanla çizildi bu sınırları değiştirme niyetinde olanlar bunu unutmasınlar şovenist bir yaklaşım olarak algılamayın ama canımızıda ortaya çekinmeden koyarız..

Hepimiz seve seve vatana canımızı veririz.
Ancak senin bu söylediklerinle konunun ilgisi yok. Eğer harita hatalıysa zaten doğru birşey beklemek yanlıştır.


ZooM12 demiş ki:
- Evet haritanın çiziminde hata var birşey demiyorum ama neden doğuanadolu bölgesi yok ?? Niye o taraf kesilmiş gösterilmiyor.. Üstelik haritada Türkiye merkez olarak gösteriliyor merkez olarak gösterilen bir yer haritada daha belirgin ve düzgün çizilmez mi? Hadi onuda geçtim bu haritayı çizen zaatı bozuk kişi sap gibi direk doğuyu Türkiye de gösterecek hali yok belli olmasın diye haritanın şeklini bozuyor. Ama tekrardan dikkatli bakın Türkiyenin haritasını az çok yamuk olsada neyin nerden olduğun görebiliyorsun...daha ne görmek isteyenler Ziraat bank atm sine gitsin... Daha ayrıntılı resimler koyacam
Doğu anadolu var zaten çok baariz bir şekilde hazar denizine kadar iyi bir şekilde çizim yapılmış iyiki. Dediğin gibi olsaydı zamanında HUGO isimli oyunun yaptığı terbiyesizlik gibi olurdu.
UyarıGörmek için lütfen buradan üye olunuz.

Bu mesaj; NoMaD tarafından '25.03.10 - 21:53' tarihinde değiştirildi. Sebep: eklemeler yapıldı
Alıntı ile Cevapla