Tekil Mesaj gösterimi
  #16 (permalink)  
Alt 22.03.10, 22:41
zgrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
zgrock
Yerine Sevemem
 
Kaydolma: 25.02.10
Erkek - 36
Mesajlar: 5.622
Teşekkürler: 560
Üyeye 796 kez teşekkür edildi
Standart Cevap: korkunç film SEMUM türk yapımı

Caroline demiş ki:
- tamamen kendi görüşümü belirtiyorum, bence Türk sinemasının 'korku' filmi konusunda 40 fırın ekmek yemesi lazım bana açıkcası çok ama çok saçma geliyor. semum, dabbe vs. hiç korkutucu değil aksine komik ve güldürücü o kadar yapmacık ki ucuzluk akıyor filmden korku filmlerinin teması sürekli din üzerinemi olmak zorunda ? -ki ülkemizde yapılan nadir korku filmlerininde bu denli başarısız olmaması gerek.. ele alınan konular sürekli din üzerine oluyor nedir yani bu bi tür kandırmaca veya insanları din üzerine korkutmak mı? yapımcıların bu filmler üzerine düşünmesini ve daha farklı bi konu ele alarak Türk sinemasında korku filmlerinin altın çağını yaşatmasını diliyorum..
burada sürekli din temalı filmlerin yapılmasından şikayet etmişsin evet doğru... Peki neden böle bi yola girildi düşündünmü?
Daha bir çok kişi İslamiyet harici bir şeyi konuşurken bile töbe çekiyor
Şimdi insanlar dinden bu kadar korkarken , her söledikleri günah zannedip din konusunu tabu görüp aklını kullanmaktansa günaha gircez töbe töbe derse yapımcılarda senaristlerde , yönetmenlerde hiç kuşkusuz başarılı yada başarısız bir şekilde korku filmlerini din temalı çekerler... Seninde Dediğin gibi insanları din üzerine korkutmadır yani bunun adı...
Alıntı ile Cevapla